Egy kezdő kérdései!

Sziasztok! Könnyen tanulok, és haladok! Most telepítettem fel wp-t!Gondoltam teszt-nek végig megyek mindenen mit, hogy lehet megoldani. A menükkel kezdtem, felcsaptam egy sablont, és fenti menühöz próbálok hozzáadni menüt, mindent probálgattam de egyszerüen vagy ami ottvan azok tünnek el, de az amit én akarok az nem jelenik meg ott.Várom válaszokat! Estét

szevasz.

nem felcsapni kéne rá egy sablont, amiről azt sem tudni miként van belekódolva a megjelenítés, hanem az alapsablonokat tanulmányozni.

és ha még mindig nem úgy jelenik meg, akkor szépen elkezdeni nézegetni a forráskódokat, hogy miért nem! :wink:

Üdv nálunk! :slight_smile: Máskor picit informatívabb címet adj kérlek a témádnak, hogy segíts másoknak a navigálásban. Köszönjük.Sok sikert a WP-hez!

Sziasztok!Elég sok mindent sikerült kibogarásznom már a fórumból, amire kíváncsi voltam, de most végleg elakadtam. Csináltam egy olyan butaságot, hogy a sablon alapbeállításainál az eddig htp://valami.hu alapbeállítást átírtam htp://www.valami.hu-ra. Sajnos így már sem a kész weboldal, sem az adminisztrációs felület nem elérhető. Segítsetek kérlek. hogyan tudok visszajutni az adminba!Köszönöm

Köszönöm a tippeket! Vissza álltam alap sablonra de úgysem sikerül, próbálgatom akkor még!Nah ott vagyok hogy hozzá adnák egy oldalt, azaz a meglévő menüt “ez egy minta oldal” át cserélném sajátra, de már nem tudom hozzáadni… nincs jobb oldalt semmi választási lehetőség, vagy ilyesmi.Azaz nincs közzététel gomb, mint ahogy láttam videókban és leírásokban.

Szerintem Te a sablon helyek beállításánál veszel el. Azokat próbáld meg összehangolni. Mindegyikhez tegyél be menüt és nézd meg mi, hol jelenik meg.

Köszi alakul! Most újra telepítés gombbal újra raktam vagyis frissítettem, és megjelent normálisan a közzététel gomb, stb! Ami eddig nem látszott.Olyat lehet csinálni hogy teljesen vissza állítás az alapra és úgy úrja kezdeni az oldal szerkeztését ?Facebook-on feltudok venni valakit, aki esetleg gyorsan tud segíteni pár dologban mikor elakadok? Fontos lenne, köszi!

@asde3: Segítségnek itt a fórum. Más felől pedig legyél már türelmesebb, nem szokás itt flamelni… Személyes supportot pedig egyikünk sem fog adni, vagy ha igen, akkor nem ingyen…Ha a fórumba a megfelelő témákba teszed fel a kérdéseid, akkor ott természetesen válaszolni fogunk.

Rendben! Egésznap nézegettem a wp-t. Nagyjából már átlátom. Ebbe a témában rakom fel akkor a kérdéseket, nem nyitok másikat.1-es kérdés: Létrehoztam a bejegyzést a fő oldalon, de nem akarom hogy teljesen terjedelemben látszodjón, hanem majd az OLVASS TOVÁBB-ra kattintva navigáljona teljes olvasáshoz, ezt szeretném megoldani.2-es kérdés: Info Box widget-et rakam ki jobb oldalra, szeretnék ott egy menüt létrehozni ami máshol nem található. Azaz a képre kattintva érhető majd el a menü, és a tartalom mikor rákattintanak.3-as kérdés: létre hoztam fent egy menüt, + lenyiló menüket, ezek interjú menük. Mikor bele lépnek azt szeretném pl (emberekre kattintva) dobozokban (a hozászólásban) , tovább lehessen választani kinek az interjúit olvassák el, ezt hogy lehet megoldani

Lassíts egy kicsit! :slight_smile: :slight_smile:Mi lenne, ha keresgélnél itt, a Fórumban, vagy a nagy Interneten? Ha annyira megfeneklesz, hogy pár napig tartó turkálást követően sem leled a megoldást, akkor kérdezősködj, különösen alapdolgok után.Syska is leírta már a lényeget: nem kiscsopis foglalkozáson vagyunk, hogy kézen fogva vezessünk a pisilőkébe. Légy önálló. Mindenki szívesen segít, csak neked is aktívan kell közreműködni.És az sem vicc, hogy vannak a Fórumban témák: azért vannak, hogy segítse a tájékozódást; ezt már a lapgazda, Patai Laci is elmondta neked az előbb. Légyszíves, tartsd tiszteletbe a ház szokásait, ahova segítségért bekopogtál.ad 1. More tag használata, illetve a the_content és a the_excerpt alkalmazásaad2. és ad 3. Mi tart vissza, hogy létrehozd? Legalább adj egy hivatkozást, hogy meg lehessen nézni és ezzel meg is érteni, hogy mit szeretnél. (Azt merjük feltételezni, hogy a legfrissebb wp-t telepítetted.)