Egy filmes oldalhoz bővítményt keresek

Sziasztok!

Olyan bővítményt keresek ami megoldja, hogy egy posztba további linkeket tudjak beszúrni. Vagyis ha egy film több videóm,egiszton is fent van, egymás alá fel tudjam sorolni.

Mint például itt: hxxp://online-filmek.cc/film/9265-thor-sotet-vilag

Köszönöm előre is a segítségeteket.

Egy posztba bármennyi linket be tudsz szúrni.

Viszont ilyen filmes oldalhoz nem érdemes egy blogmotort használni. Próbálkozni persze lehet, de nehéz lesz karbantartani, gond lesz a keresővel, kell majd egy összetett keresés plugin, aztán rájössz, hogy custom post type és taxonomy nélkül sehogy se jó, és mire itt tartasz, már rég kész lett volna sima php-val vagy egy php keretrendszerrel. Amiket én ismerek filmes oldalakat, egyik se WP, nem véletlenül.

Üdv!

Köszönöm az észrevézelt, nagyon sok wp alapú filmes oldalt ismerek, de igazad van nem tudnak sokat csak annyit, hogy posztolják a filmeket sorba. Ellemben az enyém már tudja a taxonómiákat, és van már intelligens keresője is. Nézd meg az oldalam, és cáfold meg ha valami nem jó, még béta, de alakul. hxxp://filmek-online.tk/

Tudom, hogy posztba bármennyi linket be lehet szúrni, de nekem teljesen más kell. Egy olyasmi mint az előző hozzászólásomban lévő oldalon is van. Az is wp alapú úgy hiszem.

Köszönöm előre is

Hát rosszul hiszed. Miből következtettél erre? Se annak, se a másik két nagy filmes oldalnak köze nincs a WP-hez.

Hogy mi kéne, azt viszont nem értem. Linkek, képek és szövegek egy táblázatban, ennyi van ott. Ez a gond? Ezeket berakhatod táblázatba simán az editorban text nézetben (table taget gondolom ismered), esetleg lehet shortcode-ot írni rá (codex.wordpress.org/Shortcode_API), azzal valamivel talán áttekinthetőbbek lesznek a posztok. Vagy használhatsz egyedi mezőket (codex.wordpress.org/Function_Reference/add_meta_box), de így is úgy is nehéz lesz karbantartani. Ha két hónap múlva lekapcsolnak egy megosztót ahogy van, akkor mit csinálsz? Végigmész az összes poszton? Vagy regexp csere az adatbázibsan? Végülis…

Na mindegy, nincs mit. Konkrétabbat én nem tudok, hátha majd valaki más.

Igen ez a gond, mert nem a postokba szeretném belinkelgetni őket, hanem egy más megoldással ahol külön tárolja a linkeket (táblázatokat) az adatbázisban. Az ért gondoltam, hogy talán létezik ilyen plugin, ami a post id-k alapján rendezne bizonyos linkeket. Beraknám a táblázatot a plugin adminjába, hozzárendelném a post id-t és itt jelenne meg ahol kell minden egyes táblázat. Na valami ilyesmire gondoltam.

Csak javaslat, bár régen nem frissítették, talán megfelelne az igényeidnek:

IMDB - Last Watched Movie - En Son İzlediğim Filmler

Most az új verzióval tesztelve valamiért sajnos nem működik …sajnálom. A régi WP-vel ment.

65558 wrote:
Csak javaslat, bár régen nem frissítették, talán megfelelne az igényeidnek:

IMDB – Last Watched Movie – En Son İzlediğim Filmler

Ez teljesen más. IMdb infóhoz már van pluginom. Egy táblázat plugin ami adatbázisba menti a benne lévő tartalmakat. A poszt id-je alapján rendelné az aktuális táblázatot a bejegyzéshez.

pl.

Nyelv

Videómegosztó

User

Magyar nyelvű

putlocker

span82

Lejátszás