Sziasztok!
Elnézéseteket kérem az Off- témáért, de azt gondoltam hogy hátha tudna valaki segíteni.
Mikor telepítettem a WP -t a weboldalamra, akkor küldött egy emailt, hogy sikeres volt a telepítés. Eleinte csodálkoztam azon hogy nulla beállítással képes a blogmotor emailt küldeni a WP. Azért is voltam meglepve, mert a már rég óta működő fórumom, egy darab levelet nem képes küldeni, akárhogy konfiguráltam azt.
Ha nem lenne pofátlanság elmondanátok hogy hogyan működik ez a <span style=“font-size:“1”](mentalista alapú %;”> email szolgáltatás?
ööö, hát telepítésnél megadtad az e-mail címedet. na arra küldött neked egy levelet a rendszer.
a “régóta működő fórumodat” meg ezek szerint ideje lenne lecserélni!
Nekem se küldött levelet az újonnan telepített WP 3.0.1, jobban mondva azt hittem.
A végén kiderült, hogy a gmail rendszer SPAM mappába tette az üzenetet.
ööö, hát telepítésnél megadtad az e-mail címedet. na arra küldött neked egy levelet a rendszer.
a "régóta működő fórumodat" meg ezek szerint ideje lenne lecserélni! :)
Azt tudom hogy megadtam a mail címet, de a mit használ PHP függvényt a küldéshez?
Amúgy a fórum jól működik, csak túl komplikált az email küldő része.
Sziasztok.
Remélem jó helyre teszem fel a kérdésemet.
Tehát arra keresném a választ, hogy át szeretnék térni WP-re.
Azonban van már egy blogom, amin van egy pár bejegyzés.
Az lenne a kérdésem, hogy át lehetne-e hozni azokat?
az a kérdés h honnan
Blog.hu
Elvileg van …
És csak érdeklődés képen, a woedpress.cm-rol át exportálhatő, egy self-host wp-re a bejegyzések?
Igen. A WP-ben a Beállitásoknál az Eszközökben van export-import funkció.
Aha…
Köszönöm szépen a választ!
szivesen
A kérdés azért félig off, mert a wordpress.com-rol szol.
Tehát, lehet-e olyat csinálni, hogy az xy.wordpress.com blogra kirakok egy bejelentkezés cuccot, és ha ott belépek, akkor tudok bejegyzés írni.