Egy félig OFF téma

Sziasztok!

Elnézéseteket kérem az Off- témáért, de azt gondoltam hogy hátha tudna valaki segíteni.

Mikor telepítettem a WP -t a weboldalamra, akkor küldött egy emailt, hogy sikeres volt a telepítés. Eleinte csodálkoztam azon hogy nulla beállítással képes a blogmotor emailt küldeni a WP. Azért is voltam meglepve, mert a már rég óta működő fórumom, egy darab levelet nem képes küldeni, akárhogy konfiguráltam azt.

Ha nem lenne pofátlanság elmondanátok hogy hogyan működik ez a <span style=“font-size:“1”](mentalista alapú %;”> email szolgáltatás?

ööö, hát telepítésnél megadtad az e-mail címedet. na arra küldött neked egy levelet a rendszer.

a “régóta működő fórumodat” meg ezek szerint ideje lenne lecserélni! :slight_smile:

Nekem se küldött levelet az újonnan telepített WP 3.0.1, jobban mondva azt hittem.

A végén kiderült, hogy a gmail rendszer SPAM mappába tette az üzenetet.

Egyébként ajánlom figyelmetekbe a WP Mail SMTP plugint, szerintem egészen jól beállítható.

'mano' wrote on '2010-09-07:

ööö, hát telepítésnél megadtad az e-mail címedet. na arra küldött neked egy levelet a rendszer.

a "régóta működő fórumodat" meg ezek szerint ideje lenne lecserélni! :)

Azt tudom hogy megadtam a mail címet, de a mit használ PHP függvényt a küldéshez?

Amúgy a fórum jól működik, csak túl komplikált az email küldő része.

Sziasztok.

Remélem jó helyre teszem fel a kérdésemet.

Tehát arra keresném a választ, hogy át szeretnék térni WP-re.

Azonban van már egy blogom, amin van egy pár bejegyzés.

Az lenne a kérdésem, hogy át lehetne-e hozni azokat?

az a kérdés h honnan

Blog.hu

Elvileg van …

És csak érdeklődés képen, a woedpress.cm-rol át exportálhatő, egy self-host wp-re a bejegyzések?

Igen. A WP-ben a Beállitásoknál az Eszközökben van export-import funkció.

Aha…

Köszönöm szépen a választ!

szivesen

A kérdés azért félig off, mert a wordpress.com-rol szol.

Tehát, lehet-e olyat csinálni, hogy az xy.wordpress.com blogra kirakok egy bejelentkezés cuccot, és ha ott belépek, akkor tudok bejegyzés írni.