Egy csaj egyedül motorral Bamako-ba

Elkészült a motoros csaj, boszininja (a keresztlányom) WP oldala… január 17-én indul a Budapest-Bamako -n motorral.

http://www.bamako.boszininja.com/

Pár érdekes plugin-t tettünk az oldalra…

És minden jó tanácsot örömmel fogadunk! Hogy lehet hatékonyabb, szebb, és nézettebb?

Üdv,

Tamás

Hali!

Nekem kicsit furcsa, hogy fix széles az oldal, ráadásul kicsi is ez neki, mert a tartalom a menüd alá lóg több helyen is. A színvilág pedig nem annyira az én stílusom de ez már magánügy:)

hümm…

• a fejléc túl nagy, a felirat benne meg alig látható

• “Szilveszteri munka” menüfelirat kilóg a helyéről

• van benne jópár lefordítatlan rész: “Posted: under”, “Show as slideshow”, “Comments”… és a dátum sem magyarul jelenik meg: “dec 13 2008”

• engem valahogy mindig félretájékoztat, hogy a fenti menü ugyanolyan dizájnű, mint az oldalmenü fejléckéi, pedig az nem is klikkelhető! (hopp, a Bemutató mégiscsak klikkelhető, viszont a háttérben elvész a szöveg…)

• ezen túl sem egységes a menü, és az alap kifejezések, pl: Kezdőlap, magamról, RAJT. nagykezdőbetűs, kiskezdőbetűs, csupanagybetű…

• “Bamakos kepek” - hiányzik egy ékezet! :wink:

• magamról: többféle betűtípus és stílus, a képek rálógnak a szövegre.

• RAJT: a kép nem kicsit, hanem nagyon belelóg a jobboldali menübe.

• végezetül: úgy alapjáva véve nem látom a koncepciót, mintha csak amit találtál volna össze lenne dobálva, még jó, hogy animált gifekkel nincsen tele! :smiley: annyi jó ingyen elérhető theme van, biztos találnál olyat, aminek köze van a sivataghoz, a mototozáshoz, vagy éppen a boszorkányninjákhoz! :wink:

Persze mindez csakis és kizárólag az ÉN véleményem!!!

pluszegy. nagyongatyi.

máss téma kéne… vagy picit css-be munkákodni… :slight_smile:

neked meg elővenni egy helyesírási szótárat! :wink:

Köszi szépen az észrevételeket!

Igen, kicsit hirtelen összekapott a dolog… mert keveset értünk hozzá… ám igyekszünk tanulni!

Sajnálom, hogy csak most válaszolok… valamiért NEM kapok értesítést, ha jön válasz itt a fórumon a bejegyzésemre, pedig be van állítva, hogy kérek.

KÉRDÉS:

Hogy lehet tényleg bekapcsolni az üzenet-jelzőt?

“mano”… igyekeztünk alakítani a dolgokon kicsit… Hogy lehet megoldani, hogy szélesebb legyen az oldal? Esetleg, hogy kimondoattan kövesse a képernyő méretét, ne fix széles legyen?

Örömmel váltunk sablont is… pláne, ha van magyarul…

KÉRDÉS:

Milyen sablont javasoltok?

Hogy tudok egy sablont magyarítani?

Előre is köszi minden segítséget!

“charlie”… kérlek, valami konstruktívat, ha lehet.

“vmg9a”… Kérlek, javasolj másik témát.

“hgrg”… igen, köszi, érdekelne egy másik sablon… Mit ajánlanál?

Köszi, üdv,

Tamás

Sablonra: http://www.google.com/search?q=motorbike+wordpress+theme

Továbbá, a “fluid width” az egyik lehetséges kulcsszó, amire keresni kell, ha olyat akarsz, ami mindig kitölti a képernyőt.

Amúgy általában, a sablon css fájljában kell matatni, hogy az összetartó div és a benne levő div-ek szélességét megváltoztassa a zember…

Magyarításra igen soxor adtak már tanácsot a fórumban.

Köszi, Moshu!

Nézem, keresem… és megbeszélem a keresztlányommal, ő mit szeretne…

smile.gif

Köszi!

Tamás