Egy blog több domain

Azt akarom, hogy a blogom (és minden bejegyzés) két különböző domain címen (e1.sk, beszoltam.hu) legyen elérhető. Tudom, hogy SEO szempontból nem a legelőnyösebb, viszont ha valaki csak magyar oldalak között keres, akkor nem kap találatot az e1.sk oldalamra. A tartalom mindkét oldalon ugyanaz lesz, csak éppen az szerint legyen a domainnév kiválsztva, hogy melyiken keresztül lépett be a felhasználó az oldalra. Jelen esetben mindkét domain ugyanabba mappába mutat, de a WP a beállítások alapján átirányít. Szóval ha valaki bejön a beszoltam.hu címen, automatikusan átirányítódik az e1.sk címre. Azt akarom, hogy ez ne történjen és a bejegyzésekk is elérhetőek legyenek mindkét domain cím alatt. Van erre valamilyen recept?

Beállítod fődomainnek a beszoltam.hu -t, és a wp-config.php-ban eszközölsz egy hacket, valahogy így:$hostname = $_SERVER;

$hostname = str_replace(‘www.’, ‘’, $hostname);

if ($hostname == 'e1.sk ')

{

define(‘WP_SITEURL’, 'http://e1.sk ');

define(‘WP_HOME’, 'http://e1.sk ');

}

Kösz szépen, kipróbálom. smile.gif

én ezt nem is értem tulajdonképpen.nem a gondot, hanem azt, hogy ez hogy fog működni?mindkét domain-en úgy fog ugyanaz az egy wp működni, azaz ha sk-n valaki ír és szerkeszt, ugyanaz ugyanúgy megjelenik a hu-n?

Én remélem, hogy ez fög történni. :slight_smile: Most melóban vagyok, nincs FTP, sem SSH, de ha ennyi az egész az jó lenne. BTW, javaslom legyen itt a fórumban valamilyen karma funkció, ha a PunBB támogat ilyesmit. :wink:

Én rendszersen vágom a körmeimet, nem szeretem ha karmol…