Egy bejegyzés több oldalra

Szaisztok!

Kezdő vagyok még Wordpress témában, és ahogy ez lenni szokott rögtön akadt is egy kis problémám.

Adott két oldal: Kezdőlap, Folyóvizek

…és…

adott három bejegyzés: A Duna, A Kőrös, A Tisza szabályozása

Amikor megírom a három bejegyzést akkor ugyebár mindegyik bejegyzés megjelenik a Kezdőlapon. Azt meg lehet oldani, hogy a “A Duna” és a “A Kőrös” bejegyzésem megjelenjen a Folyóvizek odalon is? Tehát azt szeretném, hogy, ha rákattintok a Folyóvizek oldalra ugyanez a látvány fogadjon (mint a fenti képen), csak a “A Tisza szabályozása” ne legyen ott. Megoldható ez valahogyan?

Hozzál létre kategóriákat:

Folyóvizek

• Tisza

• Duna

• Kőrös

stb.

neveken

A Menüben hozz létre ezekből egy menüsort.

Amikor írsz egy bejegyzést, akkor amelyik kategóriát bejelölöd (most csak Egyéb kategóriád van), abban fog megjelenni az írás.

Létrehoztam a kategóriákat, hozzárendeltem a bejegyzéseket a megfelelő kategóriákhoz, most így néz ki:

A Duna, Tisza, Kőrös kategóriák szülője a Folyóvizek kategória.

A menü pedig így néz ki:

Miután megírok egy bejegyzést (hozzárendelem a megfelelő kategóriához), a Kezdőlapon megjelenik, viszont a Folyóvizek oldalon nem jön be semmi!

Az előző hozzászólásomat lehet törölni, ugyanis a saját figyelmetlenségem miatt volt rossz! Ugyanis elfelejtettem beállítani elsődleges menünek az általam létrehozottat. Miután megtettem, tökéletesen működik! :slight_smile:

Köszönöm a segítséget!

Miért törölnénk? Hogy más ne tanulhasson belőle? :frowning:

Végülis igaz! :slight_smile: