efrud.com

Nekem is tetszik, bár a Google hírdetésektől a falra mászok :))

A seo verseny után gondoltam tovább folytatom a blogolást és a címben szereplő blogot hoztam létre. Van még rajta mit csiszolni. Vannak ie problémák illetve a kiemelt cikkek mellett a főoldalon nem jelennek meg a bélyegképek. Jelenleg ezeken dolgozom. Várom a véleményeket, tanácsokat.

Nekem ez teljesen tetszik. Bocsánat, hogy csak ilyen szűkszavúan, de semmi bibit nem találtam. Jó, és kész. Eredetileg egy csúnya szó is volt a “jó” előtt.

középen az a szivárványos dolog már délelőtt is tetszett, csak nem mondtam! :smiley:

viszont azt még oldd már meg, hogy mindegyik ugyanaddig érjen LE, tehát egyforma magas legyen, ha felé mégy egérrel…

Hát látod nekem ez eszembe se jutott. De megoldom. Kicsit kibővitem a kategória leírását ahol rövidebb és akkor ugyanolyan lesz mindenütt.

Update: mano: megcsináltam amit mondtál, majd nézz rá légyszi, hogy így gondoltad e.

namostakkor, a következő a baj:

ez nekem nagyon tetszik, el fogom lopni egyszer! :smiley:

Köszi. Örülök hogy nem csak nekem tetszik a dolog.

Õszintén megmondom eddig egy postba tettem meg ugye a sidebar-ba van egy. Én se vagyok annyira oda értük, idővel me fog szünni és egy plugin veszi át majd a helyét, csak még várok amíg lesznek állandó látogatói a blognak, mert amilyen plugint tervezek oda, ahhoz kell a stabil látogatottság, egyébként nincs értelme.

Otthon a Firefox Flashblock pluginje és a Kerio tűzfal áldásos tevékenysége végett évek óta nem láttam google hirdetéseket (sem)! :smiley: