Nekem is tetszik, bár a Google hírdetésektől a falra mászok :))
A seo verseny után gondoltam tovább folytatom a blogolást és a címben szereplő blogot hoztam létre. Van még rajta mit csiszolni. Vannak ie problémák illetve a kiemelt cikkek mellett a főoldalon nem jelennek meg a bélyegképek. Jelenleg ezeken dolgozom. Várom a véleményeket, tanácsokat.
Nekem ez teljesen tetszik. Bocsánat, hogy csak ilyen szűkszavúan, de semmi bibit nem találtam. Jó, és kész. Eredetileg egy csúnya szó is volt a “jó” előtt.
középen az a szivárványos dolog már délelőtt is tetszett, csak nem mondtam!
viszont azt még oldd már meg, hogy mindegyik ugyanaddig érjen LE, tehát egyforma magas legyen, ha felé mégy egérrel…
Hát látod nekem ez eszembe se jutott. De megoldom. Kicsit kibővitem a kategória leírását ahol rövidebb és akkor ugyanolyan lesz mindenütt.
Update: mano: megcsináltam amit mondtál, majd nézz rá légyszi, hogy így gondoltad e.
namostakkor, a következő a baj:
ez nekem nagyon tetszik, el fogom lopni egyszer!
Köszi. Örülök hogy nem csak nekem tetszik a dolog.
Õszintén megmondom eddig egy postba tettem meg ugye a sidebar-ba van egy. Én se vagyok annyira oda értük, idővel me fog szünni és egy plugin veszi át majd a helyét, csak még várok amíg lesznek állandó látogatói a blognak, mert amilyen plugint tervezek oda, ahhoz kell a stabil látogatottság, egyébként nincs értelme.
Otthon a Firefox Flashblock pluginje és a Kerio tűzfal áldásos tevékenysége végett évek óta nem láttam google hirdetéseket (sem)!