EditorMonkey - Vizuális szerkesztő helyett

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) EditorMonkey - Vizuális szerkesztő helyett című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: EditorMonkey - Vizuális szerkesztő helyett]

Köszi ez jó.
A problémám csak az, hogy a szerkesztő eszköztárán az ékezetes betűk rosszul jelennek meg. És a hírlevélben is (Subscribe2).
Hogy tudnám megoldani ezt a problémát.

Előre is köszi.

Én használtam egy ideig ezt a szerkesztőt, az ékezetes problémákat úgy küszöböltem ki, hogy a kérdéses *.php fájlokat a plugin könyvtárából átállítottam UTF8-as kódolásúra.
Aztán levettem, mert html nézetben még a fentiek ellenére is rossz volt a karakterkódolás (mivel az csak az eszköztárra vonatkozott), és így nehéz volt követni hol járok a szövegben. Ez a jelenség amúgy más szerkesztőnél is jelentkezett, ezért én a hagyományosat és egy átírt quicktag-et használok.

Meglepő, hogy nálam ilyen karakter gondok nem fordultak elő. Általában Word-ben megírom a bejegyzést, majd átmásolom a szövegdobozba és alakítok rajta egy két dolgot ha kell.
Próbáld meg talán az FCKEditor-t használni az alapértelmezett helyett: Beállítások > Editor Monkey helyen.

Nemrég kezdtem blogolni de mindig is egy ilyen pluginra vágytam. sokkal könyebbé tette a dolgomat ha nem itthonról írom a bejegyzéseket. Tényleg egy jó kis plugin.

Sajnos a hagyományos nem akar működni pár napja :frowning: ezért próbálkoztam ezzel.Csak html nézetben rossz a karakterkódolás. A gond az, hogy a Subscribe2 is hibásan küldi így. Visszaállítanám a hagyományosat, ha tudnám mi a gond, de még nem olyan régóta használom.

Kipróbáltam, tök jó kis kiegészítő. Köszi

nekem viszont szétcseszte az egészet, elk…ta a vizuális szerkesztést, mikor kikapcsoltam azt nem rakta vissza, így most html-ben kell szerkesztenem…
kösz, ez jó tipp volt

Látatlanba nehéz mit reagálni a problémádra, de ha egy plug-in-t nem tudsz be és ki kapcsolni, akkor ott már komolyabb problémák lehetnek.

hát ez az…
a lightbox, meg a kommentvalasz nevezetűek sima ügyek voltak pl…

a szavazással, az edit-monkeyval és a milyen nap van ma nevűvel szívok…
a szavazásnál minden látszik, csak a kérdésekre adható válaszok nem, de a szöveg sincs ott, mert kijelölni sem lehet
a milyen nap van ma nevűnél felmásolom, bekapcsolom, és nem tom van-e még valami, mert így nem csinál semmit… kell vajon beszúrni valamit valahová? ha igen mit és hová :smiley:
igazság szerint csak tanulgatom a dolgot, de ugye darth vader sem darth vader-nek született :smiley:

Köszi az infót, jól működik.

Én is csak meg szeretném köszönni az ötletet. Tényleg fajansz kis plugin… Köszi. :slight_smile:

Örülök, hogy van akinek azért bejött :slight_smile: