editor

Helló!

Hol tudom kikapcsolni az alapértelmezett editort?

Mert nem működik.

Sima html kódok jobbak lennének

Felhasználók => Személyes profil - az oldal alján.

Vannak olyan editorok, melyeket integrálni lehet a wp-be?

Legalább két plugin van az FCKEditor integrálására: a ChenPress és a Dean’s FCKEditor Az persze jó kérdés, hogy ezek mi alatt működnek és mi alatt nem.

Én a natív - nem TinyMCE - editort használom Markdownn szintaxissal. Kényelmes, embernek való és így tovább.

Köszönöm.

Nekem két hét kifogástalan működés után teljesen beállt a wp editor részlege. Editor Monkey egyszer csak, mert ő úgy gondolta - mivel semmiféle változtatás nem történt - elérhetetlenné tette a szövegszerkesztő szövegbeviteli részét, nem jelenik meg a kurzor, nem is lehet beírni semmit. Na jó, leszedtem a monkeyt, de ugyanezt csinálja az alapértelmezett szövszerkkel is, és bármelyikkel. A vicc az, hogy a monkeyt felraktam még egyszer, de meg sem jelenik a plugionok listában, mint ahogy felrakhatok bármilyen kieget, az nem fog megjelenni. Most ez tényleg egy ennyire trágya tré, megbízhatatlan, ad-hoc alapokon “műlödő” rendszer, vagy én nem fogom fel ennek a dolognak a kiválóságát…

Nagyon bosszantó a dolog, mivel nem tudom frissíteni az oldalt, pedig lenne mivel…

Ja, igen, alapértelmezett editorban meg nem találtam meg a betüméret kezelőt, sőt, képfeltöltési funkció működik, de ahogy a feltöltött kép kezelőablakára kattintok, az egész IE egy szép kis hibával elrepül… Szóval kezd nevetséges lenni ez az egész.

hogy lehet ezzel a beépített tinymce editorral azt megcsinálni,hogy beillesztek egy képet és mellé jobbra egy listát? egyszerűen nem tudom összelőni a kettőt.

nos, végülis editor probléma /is lehet/, mert annak a folyománya!

kéremszépen. adott egy contributor, aki megírja a mondókáját, és annak rendje és módja szerint meg is formázza. rak bele -t, meg ennek a lezárópárját, és egyes képekhez a további rendezéshez pl class=“kepbal” kódokat. aztán megnyomja a Mentés gombot, és huss, mindenféle formázás elszáll, csak egy csupasz írás marad, benne a képekkel, de a képek beillesztő kódjából már hiányzik a class!!!

kipróbáltam author-ral is, ugyanez a helyzet, csak én, mint admin tudtam úgy menteni a post-ot, hogy minden megmaradjon változatlanul.

na? ki mit tud? ha ez a jogosultságokkal kapcsolatos /márpedig úgy néz ki, hogy az/ akkor ki volt az a pancser ( :wink: ) aki így csinálta meg, és hol lehet esetleg ezen hekkelni?