E-mail kiküldési probléma

Talán már felmerült ez a mail probléma.

Nemrég vettem észre egy általam összerakott, de nem általam használt honlappal kapcsolatban, hogy nem küld ki semmilyen e-mailt, pedig pl. a regisztrálóknak kellene. Se a PHP, se az SMTP platform nem működik, pontosabban a wp_mail( $to, $title, $body, $headers ); utasítás nem működik de a
mail( $to, $title, $body, $headers ); utasítás működik, tehát ha elhagyom a wp_ előtagot. Továbbá semmilyen SMTP sem hajlandó funkcionálni. Pl. az
Easy WP SMTP plugin Invalid address: (setFrom) hibát jelez.
Régen nem volt probléma, vélhetőleg a WP frissítéssekkel jött elő.
Volna erre megoldás?
Frissítés: valaki ajánlotta a WP_mail Return Path plugint, és csodák csodája a wp_mail működni kezdett, de az SMTP továbbra sem.

Igen, mindenre van megoldás.

De ha azt szeretnéd, hogy valaki segítsen, akkor legjobb lenne, ha sokkal összeszedettebben írnál le a gondolataidat vagy a problémádat.
Ha pedig erre nem vagy képes, vagy nincs időd vagy kedved részletesen leírni, akkor legegyszerűbb az lenne, ha keresnél egy webfejlesztő céget, hogy segítsenek megoldani a problémádat.

Köszönöm kedves marton. Nem tudtam, hogy ez egy ilyen kifejezetten magasan képzett szakembereknek szóló fórum, amely a kissé gyengébb képességű kérdezők vonatkozásában rangon alulinak tartja a válaszadást, még annyira sem, hogy legalább megemlítse, milyen pontosításokra volna szükség ilyen esetekben. Szívesen tanultam volna, de ha erre ez a forum nem képes, vagy nincs ideje erre, akkor nyilván keresnem kell egy másik fórumot…

Közben megoldottam a problémát, a különböző böngészők kicsit másképp kezelik a dolgokat, de erről most már nem szándékozom összeszedettebben írni ide, mert nem szeretnék egy újabb kioktatást, vajon hol sértem meg az ide kívánatos protokollt

Amit te először leírtál, az szerveroldal volt, mert PHP függvényeket említettél. A szerveroldali kódok működését pedig nem befolyásolja, hogy milyen böngészőt használsz, vagy használ a látogató.

Szóval ebből arra következtetnék, hogy az eredeti kérdésed leírásának tényleg nem sok köze volt a problémához, ha “böngésző függő” volt a hiba.
Ami azt jelenti, hogy valamelyik fórumozónak kellett volna végigkérdezgetni mindent, mire egyáltalán eljutottunk volna addig, hogy mi is a valódi hiba, és azt mi okozhatja és hogyan lehet javítani.

Nem kell megsértődnöd, vagy játszanod a sértődöttet, egyrészt senkit nem fog érdekelni, másrészt pedig csak annyit mondtam, hogy legközelebb próbáld érthetően és részletesen leírni a problémádat, mert sokkal kevesebben fogják arra áldozni a szabadidejüket, hogy téged kikérdezzenek, hogy valójában mi is lenne a kérdésed vagy a problémád.