E-mail hírlevél küldése. Help me!

Segítségre lenne szükségem! Mintegy 3 hete rávettek, hogy írjak blogot (andaxin.wordpress.com) . Az írás még csak-csak megy, de a számítógéphez nem értek. Viszonylag sikerült beállítanom az oldalt, ellenben - lassan 2,5 heti szenvedés és kutakodás után - még mindig nem jöttem rá, hogy hogyan lehet e-mail értesítést küldeni az olvasóknak. Az alábbit szeretném:


 • Feliratkozási lehetőség az oldalon, ahová beírja az e-mail címét az illető és minden új post v. page után értesítést kap levélben (mondjuk egy linket, vagy a post címét, vagy részletet), hogy frissült az oldalam. Ennyi. Szerintem kell lennie ilyen lehetőségnek.  Nem RSS-t szeretnék, mert az olvasóim sem tudják, hogy mi az (én is több nap alatt jöttem rá, hogy mi.)

  Arra kérném a mélyen tisztelt esetleges válaszadót, hogy egy kétéves értelmi fogyatékos alkalmi számítógéphasználó szintén fogalmazza meg a válaszát. Előre is köszönöm!  Ui.: Próbáltam a keresőben megkeresni a válaszokat erre a kérdésre, de amit találtam azt nem értettem.

Szia!

Az alábbi linket letölthető a számodra megfelelő plugin.

http://subscribe2.wordpress.com/Sajnos egy kétéves értelmi fogyatékos alkalmi számítógéphasználó nehézkesen fogja beépíteni, de hát neki nem is ez a dolga. Kis php/html ismerettel könnyedén odabiggyeszhető a szükséges felület. Amúgy az általad leírtakat tökéletesen kiszolgálja.

Sok sikert! Mindenképp a readme.txt file átolvasásával kezdeném.

Az RSS elmagyarázását meghagyom tanult kollégáimra.

Ajánlom magam.

wordpress.COM-on nem lehet semmiféle plugint installálni egyénileg…

arra a feliratkozásra amire te gondolsz az RSS sokkal alkalmasabb…

pyrrusét nem ismerem

de kommentekhez a subscribe to comments, postokhoz nincs tippem, lehet külön van ahhoz isén sima hírlevelet használok az RSS mellett, a PHP Stúdióról húztam le egyet, azzal meg ugye akkor küldök körlevelet amikor akarokezzel a php kóddal hívtam be a sidebarba:

 • Hírlevél   [/list]


   a li id meg a h2 ugye a formázás, a lényeg a középső sor

   négy php fájl az egész (van egy data.php, ha nincs simán csinálsz egy üreset és kész), én bemásoltam a használt theme könyvtárába is meg a gyökérkönyvtárba is és pöpecül müxik.. a sablonszerklesztőből elérhetőek a fájlok, és ott megvan minden lehetőséget módosítani és fotrmázgatni..


   elinítani a hírlevél írást a honlapod/wp-conent/themes/sablonod/ir.php-val tudod..

   csak szöveget tudsz vele küldeni (linket is), de én nem bánom, rühellem mikor küldik a nagy képeket meg flash-eket, így én sem teszem :)

   ui: először lehet elcseszi az ékezeteket, arra vigyázz, akkor lehet kézzel átirogatnod, de nem vészes az sem..
 • Baj, ha nem olvassuk figyelmesen az eredeti kérdést… ahol aszongya:

  rávettek, hogy írjak blogot (andaxin.wordpress.com)


  • mint mondám, a wp.com-on SEMMIFÉLE egyéni scriptet. plugint NEM lehet installálni!

   Ennyi.

  öö… jogos

  bocsi

  mivan?

  jahogy wordpressen van a blog! az bukó akkor…

  Hát akkor úgy tűnik rossz szolgáltatót választottam. Ha mégis lenne valami megoldás, akkor annak nagyon örülök.  Ezúton köszönöm meg mindenkinek aki az idejéből szánt arra, hogy segítsen. THX! :slight_smile:


  moshu wrote:

  Baj, ha nem olvassuk figyelmesen az eredeti kérdést... ahol aszongya:


  rávettek, hogy írjak blogot (andaxin.wordpress.com)

  - mint mondám, a wp.com-on SEMMIFÉLE egyéni scriptet. plugint NEM lehet installálni!


  Ennyi.

  Ez azt jelenti, hogy van saját pluginje, amit rá lehet pakolni, csak én nem találom? Vagy nincs is neki?

  van megoldás

  ne oda rakd fel a blogot, és azt csinálsz amit csak akarsz :slight_smile:

  Mit javasolsz, hova rakjam? Komolyan kérdezem!

  szerintem ha körbenézel a fórumon láthatod hogy melyek a megfelelö ingyenes tárhelyek és melyek nem. én nem ajánlom az ingyenes helyeket mert túl sok a gond velük. pár ezer forintér venni kell egy domain-t és egy tárhelyet és az stabil.

  én persze senkit sem akarok rábeszélni semmire de ingyenesben és fizetősben is sztem atw.hu meg extra.hu… az ilyen helyi otthoni sufniserveres izéket én hanyagolnám, ingyenseben meg pláne ez a kettő viszi a prímet… persze ahogy én látom, de ez csak egy abból a hatmilliárdból, ahányan tapossuk ezt a sárgolyót, így pont annyit ér, mint amit mondtam: 1 vélemény :smiley:

  sajnos szutykok ezek mind valahol. mindegyikkel van valami para! de hát ingyen mit vár az ember?