e-Commerce product list

sziasztok!

következő problémába akadtam bele. feltettem az e-commerce plugint, mert szeretnék egy alap webshopot létrehozni. aktiváltam, felvittem egy-két test terméket minden működik rendesen.

ellenben mikor kiteszem sidebar-ra a webshoppal kapcsolatos oldal linkeket és arra kattintok akkor a sidebar eltünik. ezt hogyan küszöbölhetem ki?

előre is köszi

a webshop sablon filejaiban megvan hivva a sidebar?

szoval ezt a sort kell keresned:de majd ranezek a pluginra, mert nekem is kene valami olyasmi ugyis lassan (=


ToRokZoli wrote:

a webshop sablon filejaiban megvan hivva a sidebar?


szoval ezt a sort kell keresned:

bűvölöm, bűvölöm a file-okat a kódokat, de nem találom hogy az e-commerce lite az honnan a bánatból template-el. persze ehhez hozzátartozik hogy én nem vagyok egy php guru. szóval a probléma fennál, várom a javaslatokat vagy ha valaki megmondja hova illesszem be ezt a sor kódot én is bátran beteszem :).

van most már nekem is egy-két hasznos pluginem amiket magyarítottam. kivel kell kontaktolni hogy ezeket feltöltsem?

üdv:pryus

nekem ezt úgy sikerült megoldanom, hogy page-re tettem a shopping-cart-ot nem sidebar-ra de ha már itt vagyunk, akkor nekem is lenne egy problémám, méghozzá azzal, hogy elkezdtem lefordítani az e-commerce lite plug-int és ha valamelyikőtöknek megvan magyarul, akkor esetleg szeretném elkérni ne dolgozzak feleslegesen + amúgy sem tudtam megoldani, hogy a magyar ékezetes betűket kezelje. előre is köszönök bármilyen segítséget! akár a fájl elküldésével, akár az ékezetes karakterek megjelenítésével kapcsolatban.

allitsd a szerkesztot utf8-ra

na igen, de hogyteszem page-re. az új wordpress alatt default nem page-re teszi.én textmate-ben szerkezstem utf-8 alatt, telljesen problémamentes.

kösz és üdv.

amire mindenképpen érdemes odafigyelni hogy az e-commerce plugin máshogy viselkedik 2.1 és 2.0.6 alatt. a 2.0.6 alatt rendes oldalakat hoz létre (lásd: ?page_id=3) míg 2.1 alatt valami számomra misztikus hivatkoás alá hozza létre az oldalait. ( vszinü csak számomra az mert én kútfőből php-zek. igérem utoljára említettem meg!)

kicsit több melo volt 2.0.6-ra visszaállni és ott megcsinálni midnent de megérte, mert így legalább működik amit létre akartam hozni. ha kész leszek vele igérem publikálom is!

szvessztok!ui: ha esetleg mégis valaki rájönne hogyan lehet rábírni a 2.1-et hogy működjenek együtt, nagyon szivesen fogadom a tanácsokat.


'crz05 wrote:

nekem ezt úgy sikerült megoldanom' date=' hogy page-re tettem a shopping-cart-ot nem sidebar-ra de ha már itt vagyunk, akkor nekem is lenne egy problémám, méghozzá azzal, hogy elkezdtem lefordítani az e-commerce lite plug-int és ha valamelyikőtöknek megvan magyarul, akkor esetleg szeretném elkérni ne dolgozzak feleslegesen + amúgy sem tudtam megoldani, hogy a magyar ékezetes betűket kezelje. előre is köszönök bármilyen segítséget! akár a fájl elküldésével, akár az ékezetes karakterek megjelenítésével kapcsolatban.[/quote']


Szia!

Épp most fordítom magyarra, Te hol tartassz vele? Az UTF-8-cal vannak ékezetek (á, ó) de a termékkép megjelenítése és a rendelő form nem működik. (Ez mind 2.1 alatt van)

Van valami tapasztalatod ezzel kapcsolatban, mert most az a helyzet, hogy a shop VAGY magyarul van VAGY működik de angolul. Help.

Norbert

Sőt: ha a magyar nyelvi fájlt (E-commerce 3.5)használom (csináltam hozzá, egy HU_hu.php-t, amit a configban a legördülő nyelvi lista elemévé tettem. ) akkor nemcsak a shop funkciói vesznek el, de az egész wordpress 2.1 meghal, nem lép be az adminba, helyette fehér képernyő…

Azért fura mert minden más UTF-8.asra állított nyelvfájllal megy, még a görög betűket is tudja… az nem lehet, hogy csak a mi á í ó betüinket ne szeresse…Van ötlete valakinek?

sziasztok!

nekem is volt karakter parám, de miután a php default_charset-et átálítottuk utf-8 ra a probléma megoldódott. megjegyzem hogy legújabb wordpressel nekem nagyon nagy furcsaságokat csinált… így egy régebbi verzióra kellett telepítenem hogy működjön!

Köszi,

de hol van ez a default_charset, amit át kell állítani?

tegyél fel a szerverre egy akarmi.php file-t ezzel a sorral:ez megmondja neked, hogy milyen php szerver beállítások vannak azon a szerveren ahol ti tároljátok a cuccotokat. ( itt keresd a default_charset-et) ha nem férsz hozzá a konfiguráláshoz akkor nincs ötletem.

Heló!Megvan, a default_charset “no value”, de hogyan tudom ezt módosítani, vagy épp erre gondoltál, hogy ha nem férek hozzá, akkor no idea…

Szia!

hogy áll a fordítás?

egy fájl, ezzel a sorral?

feltettem, és utána?

:slight_smile:

Csak nem megy a dolog.

az í, é betű megy neki, az ű már nem.

mit lehetne tenni?