e Commerce PayPal valuta konvertálási hiba

Sziasztok!

Tanácstalanul fordulok hozzátok. Átnéztem a fórumot és elvileg, senki nem tett fel még ilyen kérdést. WP E Commerce plugint használok egy webshop oldalon. Alapból integrálva van a PayPal fizetési lehetőség, nagyon egyszerűen be is lehet állítani. Az oldalon meg is jelenik, ki is lehet választani, át is irányit a fizetéshez.

Itt van a baj.

Ugyan is, nem az oldalon használt, vagy régióra vonatkozó valutát állit be. Minden esetben USD-ben akar fizettetni a PayPal, ráadásul úgy, hogy nem konvertálja, hanem csak simán az oldalon szereplő összeget kéri, csak dollárban.

Példa:

Egy termék az oldalon 1000HRK, ez a kifizetésnél 250 USD kéne legyen a PayPal oldalon, de 1000USD-t kér. Ráadásul nem is USD-nek kéne lennie hanem EURO-nak (PayPal nem kezeli még a HRK-t, horvát kunát).

Lehet ez nem is e commerce plugin beállítás hanem paypal, de már az égvilágon mindent felkutattam és semmire nem jutottam.

A segítséget előre is köszönöm!

Ha a paypal nem kezeli a pénznemet, akkor nyilván nem tudja átváltani sem (nincs hozzá szorzószáma). A paypal alapértelmezett pénznemed lehet, hogy USD?

Az alapértelmezett pénznememet HUF-ról átállitottam EUR-ra, biztos ami biztos, de semmi.

Akkor ezek szerint, azért nem tud semmilyen konverziót állitani, mert nem tudja átszorozni a HRK-t USD-re. (Ami egy teljesen egyértelmű és logikus dolog, de már olyan fáradt és idegbeteg vagyok, hogy ez eszembe sem jutott)

Köszönöm szépen a válaszodat!