Szükségem lett ehhez a pluginhoz egy olyan funkcióra, hogy ha vásárlás közben kijelentkezik a vásárló, akkor mentődjön a kosara tartalma és egyben ürüljön is ki. Illetve amint újra bejelentkezik, töltődjön be a legutóbbi állapot szerint a kosara. Sajnos ilyen plugint, beállítást nem találtam, így hegesztettem hozzá egyet.
Ép most készültem el vele annyira, hogy minimális elvárásoknak megfelelően működjön.
http://codepad.org/W3iPemPg
Viszont rég foglalkoztam már wp pluginokkal… A 151-152. soroknál nem tudom mit használjak, mert ez így nem valami szép a megoldás… Azaz mikor és hogyan hívjam meg a kosár feltöltés és ürítés függvényeket. Milyen filterrel vagy action-al? Esetleg más ötlet?
Egyébként bármilyen kritikára kíváncsi lennék.
ui.: Most jut eszembe, hogy szabálytalan kilépés esetén (kinyomja a böngészőt, lejár a session-ja) így nem fogja megjegyezni a rendszer a kosara tartalmát… Szóval azt a részt még javítanom kell… Hogy tudom elkapni az e-commerce termékhozzáadás függvényét, hogy mikor valaki rak valamit a kosárba, akkor ne csak a kosárba, hanem az én adatbázistáblámba is berakja?