Sziasztok!
Az e-Commerce 3.8.6.1 es verziójával kezdtem az ismerkedést, és a következő problémám akadt:
Hiába töltök fel képet (jpg, giff), nem jelenik meg. Pedig ki is írja, hogy a feltöltés sikerült. Talán csak mappát kéne csinálni a képeknek?
Mi lehet az oka? Hol induljak a hiba után?
Üdv:
z
link?
Hoppá…
Nem rossz ötlet, de közben rájöttem, hogy van más gondom is 
Az oldalt eddig a saját gépemen teszteltem (tesztelem) (MoWeS Portable) és hogy a link meglegyen, megpróbáltam feltenni. Rá kellett jönnöm, hogy nem tudom életre kelteni a netten.
Mert hiába teszem fel, de mivel php, hát kell egy adatbázis is. Azt viszont nem tudom, hogy kell feltenni. Legalább is eddig nem sikerült. Mondanom se kell, hogy csak ingyenes tárhelyeket próbálok (000webhost, uw), mert még csak kísérletezem.
Szóval ha sikerül életre kelteni a netten is, akkor jelentkezek a linkel 
Üdv, és köszi a gyors választ 
Üdv: z
Sok hajhullástól, szemrángatózástól, talp ökölbe szorulásától kíméled meg magadat, ha egy normális, fizetős tárhelyre települsz. Akkor is, ha csak egy hobbi, akkor pláne, ha komolyan gondolod.
8-10ezer Ft/év a szórakozásunkra, tanulásunkra, nem túlzott összeg, ennél többet is sikerül egy-egy húzósabb este elverni a háztól.
A wp is, az e-commerce is a többszörösét hálálja meg, ha jó tárhelyen indítasz…
Sziasztok
WP e-Commerce nagyon tetszik az új verzió, főleg hogy magyarítással már nem kell bajlódni! tudja egyenest a dolgát ki milyen sablont használ hozzá sajátot vagy valami ingyenest?
na, látom a magyar még mindig nem megy…
Sziasztok:)
Na a link már meg van (talán működik - még idegen gépen nem teszteltem).
Oldalam.
Viszont közben rá kellett jönnöm, hogy nem csak az e-Commerce pluginnal van gondom, hanem úgy összességében sehol sem bírok képet megjeleníteni.
Szerintetek mi lehet a gond? Pedig az elérési útvonalat már annyiféle mód szerkesztettem, de kifogytam az ötletekből :(.
Üdv:
z
link rossz
Sziasztok!
Na már működik a link. Sajnos az adott tárhelyen kézzel ellenőriznek minden új feltöltést és az esetem is mutatja, hogy ez akár majd egy napig is eltarthat. S addig zárolják. Ugye az ingyenes tárhelyek :). De hát amíg csak kísérleti az oldal, ez van 
Link: kishalom, vagy http://kishalom.site11.com/
Köszi előre is minden segítséget.
Ja és közben rájöttem, hogy nem csak az e-Commerce bővítménnyel van gondom, de a teljes oldara nem bírok képet megjeleníteni. Van ötletetek, hogy mit rontottam el?
Üdv:
z