Duplikált oldalak törlése

Sziasztok,A segítsélgeteket szeretném kérni: feltöltöttem a weboldalamat, majd megváltoztattam a témát, mire a “Blog” oldalam duplikálódott, tehát a www.példa.com/blog alatt a régi témával, a www.példa.com/blog-2 alatt pedig az új témával megy az oldal.Hogyan tudom törölni a régebbi témát a /blog permalinkről és a jelenleg a /blog-2 - n lévő tartalmat tenni a helyére?(az “Edit Page” menüben a kukából végleg töröltem a régebbi oldalt, de így sem tudom felülírni a /blog permalinket)Köszi a segítségeteket előre is!

hogymi?

A mysql-ben keresgélj.

Akkor nekifutok újra:

Tehát feltöltöttem a weboldalamat egyfajta témával, és létrehoztam többek között egy “Blog” menüpontot is a posztjaimnak.

Majd változtattam a témán, és minden jól is működött, mígnem észrevettem, hogy a “Blog” oldalam linkje www.exercisesforfatloss.com/blog - ról www.exercisesforfatloss.com/blog-2 - re változott, és ami a nagyobb baj, hogy a /blog link alatt fent maradt a régi téma.Ezután a “Pages” menüben megnyitottam a kukát és töröltem onnan a régi “Blog” oldalt, majd az újat is az oldalak közül és a kukából is.

Ezután újra megcsináltam egy “Blog” oldalt, most már engedte, hogy a link simán /blog - ra végződjön.

“Settings” -> “Reading” menüben Posts page-nek a 2Blog" oldalt állítottam be, ezután rámentettem, oldalt frissítettem, és megint a régi témával nyílt meg az oldal.Most ott tartok, hogy visszaállítottam eredeti helyzetbe, tehát a “Blog” menüpont linkje /blog-2 -re végződik, és így az új témával jelenik meg az oldal.Remélem így már érthetőbb a problémám.Mysql-ben mit és hol keresgéljek? Bocs de lövésem sincs h az meg mi…Köszönöm a segítséget!

Köszi Lazarevic, ez világos.

Ha megnézed a website-omat akkor látni fogod, mi a problémám. A /blog alatt a régi téma/tartalom van, az új pedig a /blog-2 alatt, tehát duplikálódott. A régit szeretném törölni és a /blog alatt elérhetővé tenni az új témával történt bejegyzéseket. A közvetlen linket hiába javítom és okézom le, nem cseréli le az új témára/tartalomra.

Egyébként én az angol nyelvű WP-t használom, lehet ez okozza a félreértéseket.Egyéb javaslat, valaki?Köszönöm!

A #4-es posztban már elküldtem, de akkor álljon itt újra:
www.exercisesforfatloss.com/blog vs. www.exercisesforfatloss.com/blog-2