Duplán jönnek-mennek a privát üzenetek

Sziasztok!Az alábbi problémám nem új, már pár hónapja próbálkozom a megoldásával, de sajnos nem jártam sikerrel:A Cartpauj PM nevezetű bővítményt használom oldalamon CART PM letöltése a privát üzenetek fogadásához és küldéséhez.Azért erre esett a választásom úgy kb. már egy évvel ezelőtt, mert ez tudja a widget megjelenítést és így a főoldalon mindenki informálódhat arról, hogy jött-e privije vagy sem - és nem kell bemennie az adminba ezért.

Nos, nagyon sokáig jól működött, semmi probléma nem volt vele, viszont pár hónapja azt csinálja, hogy minden egyes üzenet duplán kerül kiküldésre. És nem csak azok amelyket én küldök másoknak, hanem a többiek által küldött üzenetek is duplán kerülnek elküldésre.Próbáltam azt, hogy újratelepítettem, nem lett jó. Próbáltam, hogy letörlöm az sql tábláját is és úgy feltelepíteni, de akkor sem lett jó.

Van ötlete esetleg valakinek?Vagy ha valaki tud hasonló privát üzenet küldő bővítményt az is jó nekem, csak feltétlen szükséges, hogy ki tudjam tenni widgetként a főoldalra, ahol jelzi, ha jött új üzenet.

Nincs senkinek ötlete? :frowning: