Sziasztok!
3.0.4-es WP-t telepítetted, és az a gondom, hogy bejegyzés írásnál ha 1x nyomok entert, akkor dupla sortörést rak. Miért? Hogy lehetne ezt kiküszöbölni, hogy csak 1-et rakjon?
shift + enter?
Csak duplának látszik, de nem az. A bejegyzésed bekezdése
tag-ek közé kerül, amit majd a css fileból kedved szerint beállíthatsz (mekkora, hány pixel legyen a sortáv.)Én mindkét bekezdést
közé raktam, de nem tudom megoldani sehogy egy sorköz legyen a két bekezdés között. http://www.chelseafanatics.hu/?p=75
Valaki segítsen.
brecsi #3-ban már írta, szerkeszd a css-edet!!!
Tegnap kezdtem el foglalkozni a wpvel, melyiket és hogy?
wp-content/themes/sablonod_neve/style.css
Valószínű itt találod.
'Brecsi' wrote on '2011-02-02:
Csak duplának látszik, de nem az. A bejegyzésed bekezdése tag-ek közé kerül, amit majd a css fileból kedved szerint beállíthatsz (mekkora, hány pixel legyen a sortáv.)
de dupla is, nem csak annak látszik. blogot megtekintve, ugyan olyan mint a szerkesztőbe.
'Mefi88' wrote on '2011-02-02:
Sziasztok!
3.0.4-es WP-t telepítetted, és az a gondom, hogy bejegyzés írásnál ha 1x nyomok entert, akkor dupla sortörést rak. Miért? Hogy lehetne ezt kiküszöbölni, hogy csak 1-et rakjon?
Szia!
Valóban dupla, ez a TinyMCE HTML szerkesztő, vagy másnéven WYSIWYG szerkesztőre, de legegyszerűbben mondva vizuális szerkesztő teszi! :)
Alapból tag-ek közé rakja a szöveget, ha entert nyomsz. Ha nagyon zavar akkor annyi a teendő, hogy a szöveget megírod a HTML szerkesztőben (ott az enter lenyomásánál már csak egy sort ugrik), majd kedved szerint formázhatod a vizuálissal...
'Amadakon' wrote on '2011-02-02:
Szia!
Valóban dupla, ez a TinyMCE HTML szerkesztő, vagy másnéven WYSIWYG szerkesztőre, de legegyszerűbben mondva vizuális szerkesztő teszi! :)
Alapból tag-ek közé rakja a szöveget, ha entert nyomsz. Ha nagyon zavar akkor annyi a teendő, hogy a szöveget megírod a HTML szerkesztőben (ott az enter lenyomásánál már csak egy sort ugrik), majd kedved szerint formázhatod a vizuálissal...
Köszi, shift+enter-el jól működik. :)