Dreamweaver CS5

Helló mindenkinek!

Próbálta valaki az új Adobe Dreamweaver CS5-öst?

Elméletileg tudja kezelni a WP rendszereket is, lehet benne editálni a dinamikus oldalakat.

Van valakinek infója miket lehet pontosan megcsinálni vele, mennyire mélyen lehet belenyúlni a wp oldalakba?

Üdv,

gs

Szia! Én azt használom már, de még a WP-s részt nem néztem. Viszont: http://www.adobe.com/devnet/dreamweaver/articles/creating_wordpress_theme_with_dreamweaver_pt1.html

Ja, ismerem ezt a cikket, ez a CS4-re van és egy Extensionre. Gondolom a CS5-ben mindezt leegyszerűsítették-alapból belerakták?

A CS5-ben pl. WYSIWG meg lehet szerkeszteni a templateket “nullából” indulva? Vagy azért még nem annyira egyszerű az egész?

Tökéletesen működik a wordpress cs5-ben, és igen használhatod a design módot is ha azt szeretnéd. Viszont az alapoktól való felépítés még odébb van. Ismerned kell a sablon kódokat is a sikeres munkához.

Található még benne külön kódkiegészítés is, wordpress-re és a többire :slight_smile:

Google: dreamweaver cs5 wordpress youtube

Köszönöm az infokat, jónak tűnik a DW.

Hűha, problémáim adódtak a DW CS5-el, a próbálgatás közben.

Próbáltam a WP blogot élőben módosítani és a DW ftp-s oldal-frissítése közben sajnos lefagyott a program, és annyira tönkrevágta az oldalt hogy már nem működött, újra kellet rakjam az egész WP-t rá. Szerencse hogy csak egy próba oldalon dolgoztam

Lehet hogy majd az Adobeban javítják az ilyen bugokat, de én inkább maradok a kézi módosításnál…