DragonWeb

Ha BlogShow, hát legyen az! Tegnapra sikerült teljes mértékben (?) összepofozni a website-omat, így végre büszkén mutogathatom a világnak :slight_smile:

Nem is magam miatt (áááááá, tuti nem…), hanem mert 1. a dizájnja egyszerű-de-nagyszerű (köszi Ben Gray), 2. a K2 fut alatta, és a kettő együtt számomra jelenleg verhetetlen…

Egyszerű, tiszta, szép… :slight_smile:Láttom kapott új domaint is. Elköltöztél az extráról?

El bizony :slight_smile: bár ott is meglepően jól fut a wp. persze nem működik minden…

CSini lett, megvan a RSS gomb forrása esetleg? :slight_smile:

innen van, de most nem is találom a csomagot…

Nekem az alja jobban tetszik, mint a teteje: a flickr feed sor és alatta a 3 oszlopos megoldás nagyon cool, de a fenti menü rózsaszín hovere ööö…

Egyébként szép és komoly.


bodr wrote:

de a fenti menü rózsaszín hovere ööö...

Tegnap nekem is furcsa volt elsőrem de ma már nem zavar. Szerintem elég egyéni a színkombináció így... Nézd meg holnap is! :)

Köszi, Bidu! Engem is zavart egy picit anno, amikor először láttam, és le is cseréltem kékre (ahogy egyébként a standardizált wp.com sablon is használja), és egy nap alatt borzasztóan meguntam… így visszatettem ezt a (szerintem egyébként nem) rózsaszínt, mert feldobja, érdekessé teszi az oldal színpalettáját (ami azért igencsak mono). Pont ezt a hatást erősítendő választottam az óriás rss gombot is - ráadásul a négyzetességet is megtöri. De valóban, bodr, nézd meg holnap is! :slight_smile:

Most akkor ezennel új dizájnt hoztam össze - most ilyennek képzelem webes jelenlétemet :slight_smile:

Nem rossz, ez a fekete-fehér-kevésbordó színvilág tetszik, de - még a rózsaszín ellenére is - összhatásra jobban tetszett az előző design.

Köszi :slight_smile: az összhatás még változni fog biztos, még élvezkedni fogok a css-sel némileg.