Download monitor/Cikk kérdés

Köszönöm megnézegettem. Jó is lenne, de rájöttem, hogy inkább mégiscsak valami cms-re építem rá az oldalt, így később is könnyebb lesz építgetni tovább. Nagyon Köszönöm az eddigi segítséget! Itt tényleg nagyon segítőkészek az emberek:) Különösen neked Moshu.

További szép estét!

Sziasztok!

Új vagyok még a Fórumon, ezért Üdvözöllek Titetek!

Eddig Joomlában csináltam szerény oldalaimat, de nemrég megtetszett a wp és már egy-két oldalamat ez a motor hajtja.

Az lenne a kérdésem, hogy letöltöttem a download monitort, sikerült is felraknom, de valamiért bárhova is illesztem be a kódját:

nem jeleníti meg:( Próbáltam már közvetlenül sablonba és php megjenítő widgetbe, de semmi… Van valami ötletetek?

Másik kérdésem az lenne, hogy valahogy megoldható lenne-e az, hogy ha valamelyik regisztrált tag beküld egy cikket, akkor az jelenjen meg a saját adatlapján. Tehát az adatlapon jelenjenek meg a felhasználó által küldött cikkek. A segítséget előre is Köszönöm!

Üdv,

Botond.


Quote:

Replace '$no' with the amount of downloads to show.
Legalábbis ezt olvasom a http://wordpress.org/extend/plugins/download-monitor/other_notes/ címen. :)

Kicserélted? ;)

Botond wrote:
Másik kérdésem az lenne, hogy valahogy megoldható lenne-e az, hogy ha valamelyik regisztrált tag beküld egy cikket, akkor az jelenjen meg a saját adatlapján.
Olyan nincs.


Nem tudom, mi az adatlap, de ha a szerzők nyilvánosan is látható "profiljáról" beszélsz, amit pl. Authors Template-tel lehet megalkotni, akkor olyan NINCS, hogy csak ott. Ott csupán azt listázza, ami a blogban már megjelent.

Köszi a választ. Este kipróbálom.

Arra gondolok, amikor valaki beregisztrál akkor létrejön egy profilja. És ha ez a valaki beküld cikket akkor az jelenjen meg a profilján. Így van valami ötlet?

Alapból így megy. Bár, csak akkor jelenik meg, ha jóváhagyod.

Köszönöm, tökéletesen megy a letöltés:) Fene a figyelmetlenségemet:(

Akkor ezt a funkciót alapból tudja a wp? És hol lehet ezt beállítani?

Köszönöm előre is!

Lehet, hogy két, esetleg három különféle dolgoról beszélünk…?Minden kezdőnek, az a “fixa ideája”, hogy a különféle blog postokat ‘átirányítsa’ valahova, hogy ő szabja meg, hol jelennek meg - nem úgy, ahogy alapból történik: minden post időrendi sorrendben a főoldalon.Ezért én a fenti kérdést is ebbe a kategóriába soroltam: kérdező azt hiszi, hogy megoldható, hogy a júzer cikke (posztja) CSAK a profilján jelenjék meg.Ha nem ez, akkor tisztázzátok, mit akar a dolgozó.

Igen bocsánat. Tehát akkor megpróbálom tisztázni:)

Van ez az oldal: hxxp://www.oldaladcíme.hu/wp-admin/profile.php

itt ugye a felhasználóról adatok jelennek meg(pl.: családnév, becenév infók stb…)

És ezen az oldalon szeretném megjeleníteni ha az adott felhasználó beküldött egy cikket és én mint admin azt elfogadtam akkor a cikk neve felsorolás szerűen jelenjen meg a profil oldalon(amit előbb mutattam). Természetes a cikk megjelenik az oldalon is.

Remélem így már érthető, Köszi a türelmet:)

Na, most azt a profil oldalt rajtad (mint admin) és az illető júzeren kívül senki az égvilágon nem látja. Nem tudom, minek bajlódsz vele. Tényleg: minek?

És azon inkább ne változtass semmit, mert az a WP core file (motor fájl) kategóriába tartozik, és azokat nem bizgessük soha!

Tehát nem lehet megoldani azt sem, hogy a felhasználók egymás adatlapját nézegessék?

őszintén szólva, még csak hasonló igényről sem hallottam soha… nem hogy megoldásról.

(A kérdésem még mindig aktuális: minek?)

Igazából olvasgattam, hogy nem szeretitek ha valaki cms-t vagy ahhoz hasonlót szeretne csinálni a WP-ből, de én most valami ilyesmin ügyködöm. A könnyű seo-zhatósága miatt szerettem bele a WP-be.

Egy olyan oldalt szeretnék ahol érettségi tételek és különböző segédanyagok lennének közzétéve, és természetesen nem csak én szeretném az oldalt feltölteni hanem a tagok is küldjenek be cikkeket(elemzéseket stb…). És azt szeretném ha a felhasználók kicsit közelebb kerülnének egymáshoz. Register plus pluginnal ugye kiegészítem a regisztráció mezőket, és így többet megtudhatnának egymásról. És emiatt szeretném, hogy a felhasználók láthassák egymás adatlapját.

Így, hogy elmondtam az elképzeléseimet, így ajánljátok a wp-t vagy inkább maradjak más cms-nél?

Köszönöm előre is!

Az alap-feladatra abszolút alkalmas a WP.

A “barátkozásra” nem alkalmas: nem arra találták ki.

Ám lehet, hogy mások erre is tudnak gyógyírt…

Köszönöm a válaszodat:)

Még várok egy kicsit, hogy mit szólnak a többiek, aztán lehet, hogy tényleg nem Wp lesz belőle:(

Elvileg, amit akarsz, megoldható - csak nem a backend, hanem frontend megközelítéssel:

http://codex.wordpress.org/Author_Templates

(az alján sok jó további tanulóanyag…)

Sziasztok!A mi nap telepítettem a download monitort, és azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnék a főoldalon egy linket elhelyezni, hogy úgy jelenjen meg a downloads monitor mint a HIVATALOS oldalon?Előre is köszi a segítséget!

A beállításainál van olyan funkció, hogy kirakhatod a bélyegképet - állandót is, vagy tetszőlegest is.