Sziasztok
Olvastam hogy a google bünteti a duplikált tartalmat,és ez akár a “klón” teljes kizárásához is vezethet.
Az lenne a gondom,hogy épp költöztetném az oldal atw.hu-ról saját domain re,de nem szeretném ha ez miatt kizárna a google,mert elég jó a PR és (sajnos?) rengeteg oldalt indexel…
Lehet ebből gond? valakinek tapasztalat?
Jó az atw szép az atw de a reklám meg a linkelés(users.atw.hu/teoldalad) miatt nem okosság 
gondolom az ATW-n 301-es átirányítás nem jöhet szóba?!
sajnos nem. 
Miért ne jöhetne szóba? 
Mivel ugye rewrite nincs ATW alatt, így mindent index.php?p=1 stb formában indexel.
Annyi, hogy írnod kell egy saját index.php -t ami átírja a location az új címre.
http://hu2.php.net/manual/en/function.header.php
Valahol azt olvastam hogy htaccess-t kellene átírni,azért gondoltam hogy nem lehet 
Nem vagyok egy php mágus de megpróbálok utánaolvasni…
Na szóval,találtam egy ilyen kis kódot,csak egy a bajom vele,hogy a felhasználók ha a linkre kattintanak a google ben akkor ugyanúgy az atw-s oldalon találják magukat hála a reklámcsíknak(viszont az új domain-en levő tartalom jelenik meg,atw special…)
Azt nem lehet megoldani hogy új ablakban nyíljon meg? vagy várjam meg míg a google ben elrendeződik a dolog?
Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" );
Header( "Location: http://www.new-url.com" );
?>
Na szóval,találtam egy ilyen kis kódot,csak egy a bajom vele,hogy a felhasználók ha a linkre kattintanak a google ben akkor ugyanúgy az atw-s oldalon találják magukat hála a reklámcsíknak(viszont az új domain-en levő tartalom jelenik meg,atw special...)
Azt nem lehet megoldani hogy új ablakban nyíljon meg? vagy várjam meg míg a google ben elrendeződik a dolog?
A location nem tud új ablakban nyitni.
Viszont, azt meg tudod csinálni, hogy az új oldalon a header részbe beraksz egy ilyet:
Ez, az első kattintás után ledobja magáról a felső bannert :)
A már működő oldaldra pedig nem lesz hatással, feltéve, ha ott nem használsz frameket :)
na,ennyi egy seo barát költöztetés,ingyenes tárhelyről
köszönöm a segítséget! 
Azért nem a legbarátabb költözés, de itt más választás nincs 
Annál jobb, hogy 404-re mutasson 
Ill. a 72px-es “e-kőtőztünk LINK” fehér oldal, formázás nuku oldalaknál “talán” kicsit kultúráltabb 
Mostanság egész sok helyen látok ilyet…