Domain mapping wordpress.com

Sziasztok!



Egy olyan kérdéssel fordulok most felétek, hogy sikerült megvennem egy domaint a napokban. A blogom nagyon régóta wordpress.com-on fut, erre szeretném átirányítani domain mapping-al.

(Egy másik .hu-s domain már van rajta, de azt nem én állítottam be és nem is érem el aki csinálta)



Szóval két problémám van. Az egyik hibaüzenetet wordpress.com-on kapom mikor megmondom, hogy az adott domain mappingjára szeretnék befizetni:

Sorry but guildwars2.hu has not been registered yet therefore cannot be mapped.



A másikat akkor kapom, ha az NS szervereket szeretném átállítani a wordpressére (ns1.wordpress.com, stb…) Ilyenkor ezt a hibaüzenetet kapom:

M-PRIF -E- [guildwars2.hu] Cannot get domain data (198.181.116.9 ns1.wordpress.com)



Első alkalommal játszok .hu domainekkel és már a hátam közepére nem kívánom, de nem tudom mit hagytam ki. Tudtok segíteni?

Mivel a regcheck rendben lefut a mostani névszerverrel, az első kérdésedre a blogszolgáltató ügyfélszolgálata tud válaszolni (itt a fórumon valószínűleg akkor kapsz érdemi választ, ha idetéved olyan, aki futtat ott blogot és futott már ilyen problémába).

A magyar domain külföldi tárhelyhez kötése sokszor problémás. Először is a tárhelyen fel kell venned a domaint (azaz meg kell oldanod az első problémát), és kell hozzáadnod egy postmaster@ email címet is. Utána próbálkozhatsz. De lehet, jobban jársz, ha szimplán csak ip-re irányítod.