Domain/blog, vagy aldomain?

A következőt szeretném tudni:

A blogom http://kromek.hu/blog/ tehát a kromek.hu domain -blog- nevü mappájából indul. Ez van beállítva a Beállítások -> WordPress címe (URL) nél. És a Blog címe (URL): szintén.

Szeretném átirányítani aldomainre tehát http://blog.kromek.hu ra Ez az aldomain működik, de ugyanarra a mappára mutat mind a http://kromek.hu/blog/

Mi történik, ha átírom csak simán a vezérlőpultban az URL-t ?

http://dokumentacio.word-press.hu/wordpress-koltoztetes.html :slight_smile: :slight_smile:

Köszönöm Győző.Ezt már nézegettem, de arra az esetre amikor fizikalag minden marad, a könyvtár, az adatbázis, minden, csak a blog elérhetősége a címe URL változik meg nem tér ki az anyag, de ha kitér én nem tudom kihámozni melyik megoldásról lenne szó.

[list=]

[
][list=]

[/list]Ha az adatbázis és az URL ugyanaz marad, csupán át kell másolni a WP fájlokat és az adatbázist. Nincs hova másolni mert ott van ahol elötte volt.

[list=
]

[/list]Ha az adatbázis neve vagy a hozzácsatolt felhasználó (DB user) megváltozott, a wp-config.php fájlt kell szerkeszteni és beírni a helyes adatokat. Nem változott.[/*]

[/list]

Úgy nézem összejött.

Most működik mindkét likkel.

Szóval Összejött, de nem úgy ahogy én gondoltam.

Az URL átírása nem volt elég. Persze ezt nem értem., mert csináltam már ilyet és akkor működött.

Most elmentettem az anyagot, letöröltem az adatbázist, újra futattam a telepítőt, és megy . mindent visszatöltöttem stb. Még a képek is mennek.

Hibák:

[list=]

[/list]De a linkek a blogrollból eltűntek. Ezeket újra kell írogatnom van erre valami megoldás?

[list=
]

[/list]A belső linkek nem működnek mert az oldalaknak más lett a címe, es ezeket is át kell írnom. Azokra a linkekre gondolok amiket én írtam be egyik oldalról a másikra történő hivatkozásként.

[list=*]

[/list]Nem töltődnek vissza azok a szöveges anyagok amelyek túl hosszúak. Ezt már egyszer valahol leírtam mert találkoztam többször ezzel a problémával.

Ezek az oldalak egyszerüen üresek.Ha érdekel benneteket leírogatom a gondjaimat, esetleges megoldásaimat, ha nem akkor szóljatok.