A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék feltölteni egy DIVI témát, természetesen letöltöttem a zip fájlt, és amikor feltöltöm a következő hibaüzenetet írja ki: "A követett hivatkozás érvényessége lejárt. " Újra kellene próbálkozni.
Megtettem legalább 20x, ugyanez a hibaüzenet.
Utánanéztem a google-ban, egy helyen azt írták, hogy az újabb verziókkal nem működik jól. Rendben, kitöröltem a frissített alapot és visszaállítottam a wordpress a 4.akárhányra. Így sem működik.
Még egy nekifutás. wpszakinál találtam egy leírást ezzel kapcsolatban, de az számomra kivitelezhetetlen, mert nem vagyok programozó (ha beírod a google-ba a hibaüzenetet feldobja az írását).
Kérlek segítsetek! Több honlapot is kellene csináljak, viszonylag kevés az időm, haladnom kellene, de sehogy sem sikerül.
Nagyon szépen köszönöm ha tudtok segíteni.
Szia,
A ZIP-ben nincsen véletlenül még egy ZIP? Ebbe a hibába sokan beleesnek.
Ha más nem, akkor esetleg FTP-n keresztül nem tudnád feltölteni a wp-content/themes mappába a Divi mappát?
Nincs benne több zip, mindent úgy csináltam, ahogy a bemutató videón csinálták. Nem tudok FTP-n keresztül feltölteni, nem tudom, hogy kell. Elvileg mennie kellene.
Tárhelyhez van hozzáférésed? Ezeket az értékeket ellenőrizni kellene, illetve nem ártana a könyvtárak jogosultságát sem ellenőrizned.
memory_limit
upload_max_size
post_max_size
upload_max_filesize
max_execution_time
max_input_time
Szia! Kicsit lemaradtam az időben de én most szembesültem a Roberta gondjával. Ez idáig nem okozott problémát simán feltöltöttem. Mielőtt keresni kezdtem amit Ti javasoltatok én végig vittem és ugyan az a hiba. Olvastam arról is, hogy esetleg adatbázis hiba lehet azt is átrágtam semmi. Van valakinek esetleg még valamilyen ötlete? Köszönöm!
Szia, Ibolya!
Velem is ez történt egy ügyfélnél.
Bementem a tárhelyre, és ellenőriztem az alábbi értékeket (ahogyan @vicartdesign javasolta):
memory_limit
upload_max_size
post_max_size
upload_max_filesize
max_execution_time
max_input_time
Szinte mindegyik értelmetlenül alacsonyra volt állítva, több érték olyan alacsony volt, hogy egyenesen gátolta a WordPress működését!
Enyhén röhejes módon egyszerűen annyi volt a gond, hogy az upload_max_filesize 8MB-ra volt állítva, és a sablon, amelyet fel akartam tölteni, 11MB volt összecsomagolva…
(Tudnám, miért nem azt írja ki ilyenkor a WordPress, hogy túl nagy a fájl…)