Divi sablon feltöltés


#1

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék feltölteni egy DIVI témát, természetesen letöltöttem a zip fájlt, és amikor feltöltöm a következő hibaüzenetet írja ki: "A követett hivatkozás érvényessége lejárt. " Újra kellene próbálkozni.
Megtettem legalább 20x, ugyanez a hibaüzenet.
Utánanéztem a google-ban, egy helyen azt írták, hogy az újabb verziókkal nem működik jól. Rendben, kitöröltem a frissített alapot és visszaállítottam a wordpress a 4.akárhányra. Így sem működik.
Még egy nekifutás. wpszakinál találtam egy leírást ezzel kapcsolatban, de az számomra kivitelezhetetlen, mert nem vagyok programozó (ha beírod a google-ba a hibaüzenetet feldobja az írását).
Kérlek segítsetek! Több honlapot is kellene csináljak, viszonylag kevés az időm, haladnom kellene, de sehogy sem sikerül.
Nagyon szépen köszönöm ha tudtok segíteni.


#2

Szia,
A ZIP-ben nincsen véletlenül még egy ZIP? Ebbe a hibába sokan beleesnek.
Ha más nem, akkor esetleg FTP-n keresztül nem tudnád feltölteni a wp-content/themes mappába a Divi mappát?


#3

Szia!

Nincs benne több zip, mindent úgy csináltam, ahogy a bemutató videón csinálták. Nem tudok FTP-n keresztül feltölteni, nem tudom, hogy kell. Elvileg mennie kellene.


#4

Tárhelyhez van hozzáférésed? Ezeket az értékeket ellenőrizni kellene, illetve nem ártana a könyvtárak jogosultságát sem ellenőrizned.
memory_limit
upload_max_size
post_max_size
upload_max_filesize
max_execution_time
max_input_time


#5

https://www.tutorial.hu/fajlok-feltoltese-ftp-vel/


#6

Elhiszem, hogy nem sok időd van. De azért az FTP használatát meg kellene tanulnod. Az nem elfecsérelt idő.