DIVI kapcsolati ürlap

Sziasztok! Tudtok nekem segíteni abban, hogy DIVI kapcsolati űrlap miért nem küldi el a megadott mail címre (gmail-es, ua. mint az adminisztrátori) a beküldött üzenetet? A beküldés után a válaszképernyő megjelenik, de a levél nem érkezik meg.

Kérlek, a segítségnyújtáskor vegyétek figyelembe, hogy amatőr barkácsolgató vagyok.

Köszönöm előre is!

https://fenybehivas.hu

Nem lehet, hogy simán, spambe megy a levél.

gmail esetében a beérkező levelek menüpont alatt, van egy olyan, hogy összes levél, esetleg nézd meg ott.

Nincs se a spam mappában se másik kategóriában. :frowning: php 7.1-es. Másik oldalamon, másik sablon (Elementor) űrlapja működik. Olvastam ezt a cikket, https://wphu.org/tippek-trukkok/miert-nem-kuld-ki-email-eket-honlapunk/ A 2-es pontnak lehet minimális esélye, de nem tudom, hogy állapítom meg, hogy php-mail használ a divi, vagy smpt? Gyanítom, hogy az elöbbit, de szerintem a Elementor is. Szóval tanácstalan vagyok, merre keresgéljem a hibát.

 

Akkor előszor is rakd fel ezt.: https://wordpress.org/plugins/email-log/

Vagy bármilyen mail log plugint.

Illetve, a küldés időpontját írd fel/figyeld az error.log fájlt, hogy kerül-e be valami hiba.

A levél küldéshez, semmi köze a témának. A levelet a wp küldi.

Illetve, próbáld meg, egy ilyen email címre küldeni.: https://www.crazymailing.com/hu/ mivel itt semmi szűrés nincs. A gmail pedig a spameket is megszűri. És lehet emiatt nem kapod meg.

A plugint felraktam, 3 levelet küldtem az űrlappal, mindegyik látszik benne, de egyiket sem kaptam meg. A három üzenet 1. eredeti beállításokkal. 2. eredeti adminisztrátori mail cím, és ideiglenes cím az űrlapbeállításoknál. 3. levél minkét cím az ideiglenes. Ha símán a gmailből küldtem az ideiglenesre természetesen megkaptam.

error_log fájlt nem találok sehol. sem a gyökér könyvtárban, se a wp_adminban.

Köszönöm a segítséget!

Rendben, akkor ez azt jelenti, hogy a wp, elküldi az email kérést. Viszont a tárhely, már nem küldi ki.
Használd akkor ezt.: https://hu.wordpress.org/plugins/gmail-smtp/

És így a gmail smtp-je fogja küldeni.

Vagy használj más külső smtp-t.

Vagy a szerveresekkel beszéld meg, mert ez szerver hiba.

Kedves Lexington4 nagyon köszönöm a segítségedet! Ennek a pluginnak a beállítása meghaladja a képességeimet :slight_smile: (már a google API kérésnél összekeveredtem) Próbáltam más pluginnal saját domaines postafiókkal, de az sem sikerült. A szerveresek egyébként engedik az smtp használatot. Tovább próbálkozom :slight_smile: Köszönöm az eddigieket is! Hasznos volt!