DIV height maximalizálás!

Sziasztok!

Egy sitebuildes agytornát szeretnék elindítani, mégpedig abban a sarkallatos kérdésben, hogy ki hogy mamximalizálja egy div magasságát a böngészőhöz?

Az a helyzet adott, hogy van egy div-em melynek tartalma nem lóg túl a böngésző magasságon, de a design megkívánja, hogy a div leérjen a böngésző aljáig.

Ti hogyan oldanátok meg? CSS vagy JS?

hat css-el nemigen kerdezel le ugye semmit az egvilagon, ugyhogy inkabb akkor mar js

mivel a min-height -ot normalisan igazabol csak az ff ertelmezi es az oldal megjelenes is total felbontasfuggo igy ez maradt

ha csak nincs egy olyan dived ami leer odaig ameddig kell es azt belerakod ebbe

ennel jobbat nem tudok igy kapasbol

ilyen esetekben leereszkedem a table tr td triumvirátusig, és ott %-ban és pixelben is meg lahet adni a magasságot…

na az az amit en inkabb kihagyok mar…

inkabb fogok egy programozot fizetek neki par ezret es irja meg a js-t jol hozza

Én végülis jquery-vel oldottam meg, úgyis használok pár jquery-s effektet az oldalon tehát megtetette az is amit meg kellett tennie!

És melyikkel oldottad meg? :slight_smile:

No de végül ki iktattam a jquery-t a div height maximalizálásból és megoldottam CSS-be egy kis barkács segítségével. Amint kinn van az oldal élesbe postolom a címet szemléltetés céljából!

Én is láttam már barkács CSS megoldásokat, de jól működőt még nem sikerült összehoznom. Megmutatnád Te kb. melyiket használtad?

Dani