Disqus Comment System

Sziasztok! nem dobta ki a kereső ezt a témát, remélem nincs is.

Mi a véleményetek erről a pluginról?

Ha ezt használom, akkor az oldalon a hozzászólások az én adatbázisomba mentődnek le?

Keresők látják a bejegyezéseket és ha igen az én oldalam urlje jelenik meg?

Van aki már régóta használja?

Ezt picit nem értem. Ha saját WordPress-ed van, akkor természetesen nálad, az adatbázisodba mentődnek a hozzászólások. Azt, hogy a keresők lássák vagy ne, már egyéni beállítás vagy mahinálás kérdése.

Lett egy egyéni url (lehet ez zavart meg) és akkor ezek szerint ott is megjeleníti a hozzászólásokat, de ettől függetlenül az én adatbázisomban mentődnek le.

Egyszer majd, ha ez nem kell és kikapcsolom, attól még a hozzászólások nem vesznek el.

Elvileg igen.

Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni hogyan lehetne ezt a plugint magyarítani? A General Settings-nél be tudom állítani a magyart, de nem történik semmi. :frowning:

'Lazarevics' wrote:

Ha innen töltötted le, abban nincs benne a fordítás. Vagy lefordítod magadnak, vagy keresel valakit akinek megvan és elkéred

Köszi!

Igen onnan szedtem le. :(

Esetleg lehet tudni honnan lehet magyarul leszedni? Vagy hogy melyik a szövegfájl mert akkor le tudnám magamnak is fordítani.

Köszi!

Érdekes jószág ez a Disqus.

Pl nem tálálom a file-ba a “Discussion” feliratot, így át sem tudom írni. Olvasgattam és valószíná ezeket szerverén tárolja, csak valamiért nem vált át más nyelvekre. (nem csak magyarra, kipróbáltam)

Egyébként nekem már valami újabb van, láttam régebbi változatokat magyarul egy csomót.

Van is a beállításokba egy “Enable Disqus 2012 features for your site.” pont, amiről ha leveszem a pipát egy egészen más settings jön be, több mindent be tudok állítani, de ha elmentem nem történik semmi. :frowning:

Nem tudom találkozott-e már ezzel valaki.

Mutatom:

http://www.dynamicart.hu/blog/disqus-modulok-telepitese.html

Ez pedig már olyan mint az enyém:

http://blog.volgyiattila.hu/2012/07/16/kampany-az-esoben-obama-is-borig-azott/

És magyar. De hogy hogy…

Az utolsó link tulajától kaptam választ a kérdésemre, simán át kell állítani a settings-ben magyarra és megy.

Ez azért baj nekem mert ezt már ezerszer próbáltam (más nyelvekre is) és nem akar váltani.

Van ötlet hogy miért lehet? Talán töröljem és rakjam fel újra hátha?

Sziasztok!

az én gondom is a Disqus magyarításával van. Végigkövettem a telepítési lépéseket a Disqus honlapja alapján, települ is, meg menne is, de nálam - ellentétben az előttem szólóhoz - a választható nyelvek között nem is szerepel a magyar. akkor mosz hogyan tovább? :cry:

syska wrote:
Ezt picit nem értem. Ha saját WordPress-ed van, akkor természetesen nálad, az adatbázisodba mentődnek a hozzászólások. Azt, hogy a keresők lássák vagy ne, már egyéni beállítás vagy mahinálás kérdése.
Ez nem igaz. Most olvastam a Disqus dokut, és pont az a lényege, hogy nem nálad, hanem náluk mentődik le minden. Te pedig hozzáférést kapsz az ő felületükön, ahol moderálni tudsz stb.

Én is gondoltam erre, de ezt nem kockáztatom be. Elvileg ingyenes a rendszer, míg egyszer majd kitalálják, hogy mégsem, akkor pedig veszhet minden hozzászólásod. Inkább ne jelentkezzenek be facebookkal, annyit nem ér.

Ez azoknak jó, akiknek kicsi az adatbázisuk, és sok hozzászólóra számítanak, mert így nem náluk van a mentés.

Hozzászólás beküldve: Elküldve: 16 November 2011 - 06:51 AM

:slight_smile:

Azóta már jó pár dolog változott, maga a Disqus rendszere is.

u.i. Egy információ a wp-s bővítmény leírásában:

• Auto-sync (backup) of comments with Disqus and WordPress database