Sziasztok!
Új vagyok a fórumon. Csatoltam, hogy milyen weboldalt szeretnék csinálni .
Középen nagyban a mindig aktuális legújabb cikk, alatta kicsiben a 4 legutolsó. És úgy szeretném ezeket, hogy az adott poszt automatikusan bekerüljön a megfelelő menüponthoz. Jobb oldalon egy szavazás és még 2 hirdetés az oldalon.
Nem azt várom el , hogy csinálja meg helyettem valaki!! hanem ha tudtok olyan tutorialokat, amik segíthetnek ebben ,azokat szívesen fogadnám.Elolvastam egy 150 oldalas magyar leírását a wp-nek, lynda. comos essentialt, de nem nagyon találtam ehhez segítséget.
Ja és bocs a képért , de így kézzel jobban szeretem ezeket tervezni még , ha nem is szép annyira.
Fogsz egy sablont és keresel valami page layout buildert, csinálsz egy külön oldalt a kezdőlapnak és beállítod azt kezdőlapnak az olvasási beállításoknál. Ennek elégnek kellene lenni a célhoz.
Persze, automatikusan bekerül, amennyiben a post írásakor megfelelően kategorizálod a cikket. Már ha kategóriára gondolsz, mint menüpont.
Tutorialok ilyen aprómunkákhoz nem valószínű, hogy lennének.
Szia , köszi , hogy írtál! Felvettem inkább videóra a problémát, egyszerűbb, mint ide leírni.
https://www.youtube.com/watch?v=32lWXJ4jLN8
A videóban felvetett problémák alapján érdemes lenne megismerkedni a sablonokkal.
Pl. a “Customizr” sablon honlapja részletes dokumentációt tartalmaz (testreszabás, HTML/CSS alapok, actions/filters leírás nem csak fejlesztőknek, kód mintapéldák, stb…).