Digg.com és a Wordpress

Sziasztok!

Van itt esetleg köztetek olyan aki megjeleníttetni Wordpress blogjának bejegyzéseit a Digg.com oldalon?

Pár órája már próbálgatom, de nem sikerül elérnem, hogy a bejegyzés beküldésekor megjelenjen a digg-en is. Google leírás szerint annyi lenne csak az elvégezendő, hogy a digg settings-ben ->import feeds ott megadom az oldalam rss elérését és kiválasztom a kategóriát - > add feed gomb -> majd kapok 2 különböző kódot amelyek közül választhatok, hogy az elsőt az rss feedembe szerkesztem be (ezt nem tudom hogyan kell) vagy a második kódot berakom egy új bejegyzésbe. Én így tettem. elméletileg amikor az új bejegyzést beküldöm a wordpressbe ami ugye tartalmazza a kódot akkor a digg-ben a verify now gombra kattintva véglegesen beállítanám, hogy ezentúl automatikusan megjelenjenek a bejegyzéseim. Igen ám, de a Verify now gombra kattintva az alábbi hibaüzenetet kapom:

Unable to find verification key, please try again - if this is an error, report this bug.

Valaki próbálta már? :huh:

Látom senki :frowning: Tegnap is rengetegszer próbáltam, de eredméyntelenül. :unsure: