Diéta - Fogyás - Fogyókúrák

Sziasztok! Pár napja elkészült az első blogom és szeretném megmutatni itt a blogshow-ban is.Be kell vallanom, hogy nagyon megszeredtem a wordpress könnyed kezelhetőségét, hiszen szinte a nullával egyenlő a tudásom, még is egy ilyen szép oldalt tudok vezetni. :smiley:Az oldal elkészítése kb. 150 dolláromba volt. Sablon + testreszabásBízom benne, hogy tetszeni fog nektek is :slight_smile: várom az észrevételeket.Diéta - Fogyás - Fogyókúrák - Válogatott fogyókúrás tippek&tanácsok.

hát Kedves Anikó! sztem ezért a sablonért bűn volt 150 dollárt kiadni:D de Te tudod… azért nem olyan rossz úgy mindent összevetve!

Egyet kell értenem danielray-el. Ezért a sablonért pénzt adni se lett volna szabadd.Ennyiből már lehetett volna egyedit csináltatni, vagy ingyenesen jobbat keresni.ráadásul hibás a sablon.Firefoxban a fejléc jobban túlcsúszik mint a tartalom. http://screencast.com/t/MtLct1GQNNJ& jel használatát simán kerülni kéne, mivel az html entitás kezdeték takarja, megbolondíthatja a böngészőket.vagy rakd be & kénta címkék is becsúsznak a tartalomba… http://screencast.com/t/fZFhxt1zft

Uraim, Uraim!Anikó írta, hogy “…nagyon megszeredtem a wordpress könnyed kezelhetőségét, hiszen szinte a nullával egyenlő a tudásom, még is egy ilyen szép oldalt tudok vezetni. …”Világos a képlet: nem tud sablont készíteni, nem tud programozni, de mégis sikerélményt adott neki a WordPress könnyed kezelhetősége. És ennek örüljünk!Majd eljön neki az az időszak is, amikor a fél winchestere tele lesz mindenféle sablonnal, és azokkal kísérletezget, majd jönnek a sablonggenerátorok, és majd lesz egyszer saját sablona is - ha ő így akarja, ha erre van igénye.De lehetséges az is, hogy “csak” vezetni akarja a maga kis honlapját, blogját.Gondolkodjunk Béláim! Hány órát izzadunk különböző, saját gondolataink megvalósításával, próbálkozással? Felszorozta már valaki egy átlagórabérrel? Akkor elmondhatjuk, hogy a saját kisebb-nagyobb oldalaink, bizony-bizony, nem sokkal kerültek többe, mint Anikóé. :slight_smile: :slight_smile:Az alkotás öröme? Igen, az megfizethetetlen, mégha ki is dobjuk a végén, mert mégsem sikerült. Majd ő is rájön az ízére… :wink:

Fúú, nekem mennyiszer volt olyan hogy csináltam egy oldalt localon 3-4 napig, aztán ránéztem és megszolaltam: “hát ez igy nem jó és töröltem.” :smiley: Tetszik ez a Béláim szöveg, főleg azért mert én is Béla vagyok hivatalosan. :slight_smile: Ez az átlagórabér elgondolkodtatott amúgy. Jól állnék anyagilag szerintem, ha minden wp oldalt amit csináltam, megrendelésre csináltam volna. Na de sebaj, eljön majd az az idő is egyszer. Legalábbis remélem.


Farkas Győző wrote:

Uraim, Uraim!

Anikó írta, hogy "...nagyon megszeredtem a wordpress könnyed kezelhetőségét, hiszen szinte a nullával egyenlő a tudásom, még is egy ilyen szép oldalt tudok vezetni. ..."

Világos a képlet: nem tud sablont készíteni, nem tud programozni, de mégis sikerélményt adott neki a WordPress könnyed kezelhetősége. És ennek örüljünk!

Majd eljön neki az az időszak is, amikor a fél winchestere tele lesz mindenféle sablonnal, és azokkal kísérletezget, majd jönnek a sablonggenerátorok, és majd lesz egyszer saját sablona is - ha ő így akarja, ha erre van igénye.

De lehetséges az is, hogy "csak" vezetni akarja a maga kis honlapját, blogját.

Gondolkodjunk Béláim! Hány órát izzadunk különböző, saját gondolataink megvalósításával, próbálkozással? Felszorozta már valaki egy átlagórabérrel? Akkor elmondhatjuk, hogy a saját kisebb-nagyobb oldalaink, bizony-bizony, nem sokkal kerültek többe, mint Anikóé. :) :)

Az alkotás öröme? Igen, az megfizethetetlen, mégha ki is dobjuk a végén, mert mégsem sikerült. Majd ő is rájön az ízére... ;)
ha valamihez nem értek, szakembert fogadok fel.

itt is az kelett volna. ennyiből már lehetett volna, jobb kinézetett is összehozni.

ezzel a témával csak lehúzták.

Sok olyan oldal van, ahol szinte 0 dizajn mellett nagy a forgalom. Legalabbis en ha fogyni szeretnek, nem biztos, hogy pl a header-t nezegetnem, hogy juj-jaj wink.gifAnikó szerintem van olyan kivancsi (ha mar megtetszett neki a wp), hogy megkerdezze mit es hogyan kell, mitol lehetne jobb, aztan aki tud, segit smile.gif


charlie wrote:

....l már lehetett volna, jobb kinézetett is összehozni.

ezzel a témával csak lehúzták.
El vagytok ti tévedve smile.gif A thesis sablon 90 dollár... és baromi jól össze van rakva SEO szempontból.. sorry, de nálam ez az első (és egyben utolsó) szempont...

mellesleg az adminja is nagyon jó... megéri!

Charlie én küldök neked melókat, ha szebbeket csinálsz 150dollárért (30e ft :P )

de a userek szempontjából szart se ér a jó seo ha csúnya az oldal, mert akkor azonnal bezárja. jó tartalom mellé kel a normális kinézet is.150 dodóból meg jobban kinéző témát is lehetett volna venni, vagy egy ingyeneset átalakítattni.

Másképpen látom ezeket a dolgokat smile.gif De hát ez egy ilyen játék :slight_smile:


charlie wrote:
ha valamihez nem értek, szakembert fogadok fel.

itt is az kellett volna. ennyiből már lehetett volna, jobb kinézetett is összehozni.

ezzel a témával csak lehúzták.
"Ha éget a vágy, akkor menni kell." És ilyen szempontból mindegy, hogy randevúra, kosárlabda-meccsre, vagy egy WP-oldalt gyártani, de menni kell, hogy kiéljed a vágy okozta szenvedélyed. :) :) És ez ettől olyan emberi...

Nyilván Te sem ilyen kiváló szakértőként kezdted, és fogadni mernék, hogy Te sem hívtál az első munkáidhoz szakembert (az ember az első randiját szereti saját maga rendezni, csak később segít férjezett/nős embertársain :) ).

Azt gondolom, hogy azok a lelkes amatőrök (akik nem tanulták az alapoktól kezdve a számítástechnikát, vagy azt, amit éppen csinálnak), akik szerelemmel teszik azt, amit tesznek, a gyakorlat által majd szakemberek lesznek. És elkezdik valahogyan, ahogyan lehetőségük, idejük, körülményeik engedik. Fórumoznak, vagy ismerősöket kérnek fel, vagy részeket vásárolnak és felboncolják - tulajdonképpen mindegy is; lépésről-lépésre haladva tanulnak, alkotnak valamit.

Ha kicsi is, savanyú is az első oldalunk, mégiscsak a miénk nem? És, ha az első szerelmünk (mint most a WP) kicsit pattanásos, kicsit szemüveges, kicsit dadog, kicsit félreáll a haja, kicsit hülye szerelést hord? Elvisszük kozmetikushoz, vagy megtanítjuk a miteszereit kezelni, kicseréljük a szemüveg teknőckeretét, megtanítjuk beszélni, megfésüljük, fésülgetjük, tanítgatjuk öltözködni. És örülünk neki, ahányszor meglátjuk. :)

És közben mi is fejlődünk, lehet, hogy más kinézetű szerelmet találunk, de majd nagypapa/nagymama korunkban is emlékezünk az elsőre, szégyenlősen rejtegetjük az első fényképet - hogyan tudtunk ebbe a rút kacsába szerelmesek lenni? A szerelem sok mindent megbocsát.

"Változunk, és velünk együtt a világ is változik", de szerelmünk változásához ritkán hívunk szakértőt, csak a környezetünk ítélete, tapasztalata alapján mi akarjuk megváltoztatni, hogy nekünk tetsződjön.

Szerintem , pedig nem kell lefikázni sablon, kinézett stb annyira nem lényeges. A goolgléban kellene valamit tenni inkább, diéta: http://www.google.hu/search?q=fogy%C3%B3k%C3%BAra&hl=hu&lr=lang_hu&newwindow=1&start=10&sa=N

fogyás: http://www.google.hu/search?hl=hu&newwindow=1&q=fogy%C3%A1s&btnG=Keres%C3%A9s&meta=lr%3Dlang_hu

Szóval nem a kinézett a fontos inkább valami mást kellene csinálni

most nem értem ezt a kuglisat amit mondasz, mit vársz egy 1 hónapos blogtól, hogy authority legyen? Vagy nem értem miért írtad ezt.


'Efrud wrote:

most nem értem ezt a kuglisat amit mondasz' date=' mit vársz egy 1 hónapos blogtól, hogy authority legyen? Vagy nem értem miért írtad ezt.[/quote']

jogos...

ezért a témáért nem dobtam volna ki 150 dollárt. én kértem volna érte… :smiley:

a keresés rettentőre csúnya, azt az enteres részt biztos kivenném. a címkék nagyon hasznosak, de én azt mondanám ezt az új flash-es megjelenítést választanám, az modernnek néz ki. az a következő találatok, megfogalmazás elég furcsa…

én meg épp azt mondom, hogy kerüljétek azt a flash cimke dolgot. semmi értelme sincs. szvsz

150.00 USD = 33,190.12 HUF