Designer/Codert keresek!

Nem tudok mit kezdeni az adóddal, de mondjuk az oldalatokra ráférne egy alapos felújítás elölről-hátulról minden szempontból.

De szerintem hagyjuk ezt a dolgot. Tudom, hogy senkinek sincs pénze, mindenkinek egyre több a kiadása és ismeretlenül bartel-ben dolgozni elég sekélyes dolog, de jelen pillanatban ez a helyzet. Ez van.

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tudna-e valaki segíteni egy teljesen egyedi theme létrehozásában. Egészen pontosan egy teljesen kész psd-ból kellene létrehozni egy oldal arculatát, természetesen nem ingyen.

Ha valaki már foglalkozott ilyennel, kérem keressen meg!

Előre is köszönöm!

foglalkozni foglalkoztam már ilyennel, jelen pillanatban is azzal foglalkozom. érdeklne a dolog :stuck_out_tongue: a részleteket emailban szerintem.

lufy92@gmail.com

Sziasztok!

Nem akartam új topicot nyitni, amúgy is passzol ez ide.

A címben említett dologra keresnék vállalkozó szellemű emberkét, aki a meglévő design alapján leprogramozná az oldalt. Belinkelem majd a tervet és látni fogjátok, hogy nem egy bonyolult dologról van szó, próbáltam úgy csinálni és ha minden igaz akkor össze is jött, hogy egy sima alap wordpress motorra rá lehessen húzni a bőrt. Sima egyszerű blog-ról lenne szó, képfeltöltés, kommentezés ilyesmi, semmi extra dolog.

http://www.blackrainbow.hu/01_index-sfu.jpg Ez az index oldal http://www.blackrainbow.hu/02_post_comment-sfu.jpg Ez pedig a post és comment oldal

Viszont ugye a kánya része a dolognak, hogy anyagi helyzetem olyan kb. mint kishazánké. Igazából nem tudnék fizetni érte, hanem esetleges barteles megoldással készítenék bármilyen grafikai munkát cserébe. Akár honlap layout, dtp, arculat bármi. Tudom, hoyg már mindenkinek tele a töke a kunyermálós dolgokkal, de kénytelen vagyok ezt a megoldást választani.

Aki úgy érzi esetleg lenne kis ideje és tudna segíteni azt kérem dobjon egy mailt nekem ( tomasics.jozsef@gmail.com )és leírnám benne a részleteket (sok nincs).

Előre is köszi.

az a baj, hogy az ingyenmunkabol nem tudom befizetni az adomat

amugy meg http://mediafest.hu egesz olcsoak vagyunk ddd;

hmm ezzel a felujitas dologgal egyetert meg valaki?

Nekem bejön az oldalad, egyedi.

zoli, ne variálj, ha fizetnek érte, újítsd fel! :wink:

szentem egesz kis pofas valamit csinaltam a default themebol ((=

az oldal betolto meg egy plusz poen (amugy mindenkinek ajanlom akinek jo par kep megjelenik a lapjan)

Capo_sfu: Engem érdekelne a dolog, írtam.

Dani

sziasztok…

keresek valakit, aki egy meglévő, jól működő blog karbantartását, verzió frissitéseit elvállalná. Szükség volna időnként a meglévő sablonok csiszolgatására, új pluginek bekonfigurálásra és más egyebek (pl. phplist hírlevél) karbantartására.

Másfél éve itt kerestem hozzá szakembert, meg is találtam a megfelelőt, sajnos csak eddig tudta csinálni, mert egyszerűen nincs ideje, ezért keresek újat.

Természetesen nem ingyen kérem (ahogy eddig sem), vagyis nem szívességet kérek.

Miklós!

Török Zolinál nem találsz jobbat! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Koos ur tolem partol el, mivel nem fer bele az idombe, hogy az o oldalat is fejlesztgessem

mindig nagyon korrekt, megvannak a pontos elkepzelesei, mondhatni a tokeletes ugyfel, csak ajanlani tudom!

a profilomban lévő elérhetőségek valamelyikén tudunk beszélni

Charlie!

Ilyent nyílt fórumon sohasem nem illik kérdezni. Választ várni rá meg pláne nem. Meg különben is; mi nem vagyunk olyanok…:slight_smile: : ) :wink:

Török Zoli!

Láttam az ajánló oldaladon, s szintén pécsi lévén, át is húztam az oldalra megtekinteni és kipróbálni. Megy minden, ne izgulj! :slight_smile: Nekem nagyon bejövős. Azért is írtam, amit írtam. :wink: