Demonic Player - A pokoli jó játékos!

Szeretném bemutatni az oldalamat, amin hosszú hónapokig dolgoztam, ennek ellenére még sok a meló rajta, erősen béta verzió még… Néha úgy érzem soha nem készül el, végeláthatatlan… de nem adom fel.Demonic Player

Az oldal nagyon fasza. Csak innen is lemaradt valami utalás arra, hogy WordPress motor-t használ. :slight_smile:

Amúgy regisztrálni még nem lehet, vagy csak nálam nem jön be?Azért gratulálok, tényeg jól néz ki! Bár én manapság már nem vagyok nagy játékos, de én is még a c64, amiga, snes korszakban kezdtem játszani :slight_smile: Azok voltak a szép idők :smiley:


'SneakySnail' wrote on '2010-09-11:
Az oldal nagyon fasza. Csak innen is lemaradt valami utalás arra, hogy WordPress motor-t használ. :)


Amúgy regisztrálni még nem lehet, vagy csak nálam nem jön be?

Azért gratulálok, tényeg jól néz ki! Bár én manapság már nem vagyok nagy játékos, de én is még a c64, amiga, snes korszakban kezdtem játszani :) Azok voltak a szép idők :D
A heckerek miatt maradt le, nem azért mert nem érdemelmék meg, manapság nagy divat lett wordpress oldalakat hackelni.:S A regisztráció meg elvileg él. Nem tudom mi lehet a probléma, van annyi bug, az rss sem működik, akkor maga az alap wordpress is betegeskedik. Nem vágom az okát... Örülök, hogy tetszik.:)

'Dreamelf' wrote on '2010-09-11:
A heckerek miatt maradt le, nem azért mert nem érdemelmék meg, manapság nagy divat lett wordpress oldalakat hackelni.:S

Én ugyan nem látom az összefüggést, de te tudod... :unsure:

Attól, hogy nem írod ki,hogy “Wordpress” kb 5 másodperc alatt rájön a leghülyébb hacker is, hogy wp-t használ az oldal…elég, ha megnézi bármelyik kép hivatkozását :wink: Pl a háttérképed: http://www.demonicplayer.hu/wp-content/themes/DemonicPlayer/images/bg2.jpg


'Balou' wrote on '2010-09-11:
Attól, hogy nem írod ki,hogy "Wordpress" kb 5 másodperc alatt rájön a leghülyébb hacker is, hogy wp-t használ az oldal...elég, ha megnézi bármelyik kép hivatkozását ;) Pl a háttérképed: http://www.demonicplayer.hu/wp-content/themes/DemonicPlayer/images/bg2.jpg
Valószínűleg igazad lehet, így majd ha végre újra üzemel ez a xar. Meglesz említve a motor.

Hiányosság orvosolva, Wordpress feltüntetve…:wink: No para…

Most már megy a regisztráció is. Viszont én azt a kék, bubis hátteret lecserélném, mert egyrészt nehezen olvasható fölötte a szöveg, másrészt meg furán elüt az oldal stílusától. Önmagában amúgy jól mutatna. Én inkább, valami olyasmit tudnék elképzeli oda mint, ami a lábléc felett is van (az a szürkés bokeh effektes cucc).ui: a Fable 3-as cikkben nem jönnek be a képek.Ha így folytatjátok lehet, hogy rendszeres olvasótok leszek. :slight_smile:

Köszi az észrevételt, és a tanácsot… én is pont ezen agyaltam, hogy azt le kéne cserélni.:)Csak annyi dolgom volt a kezdés előtti napokban, meg az asok nem várt hiba is be tett… na majd lecserélem valamire.:)Gyere csak, olvass minket rendszeresen…:smiley: Jelenleg nem sok a szerkesztőnk, ezért még nem tudunk olyan sűrűn frissülni, de lesz ez még jobb is. Idő kell, hogy kicsit felfusson az oldal.

elég jó lett az oldalad. :slight_smile:

biztonságnak meg ajánlom a wordpress securyti-scan nevű pluginjét meg érdemes olvasgatni illetve figyelni az exploit db-t illetve a wordpress biztonsági listáját olvasgatni:) és lájkoltam az oldaladat az a mandrivás pingvines avataral én vagyok. :slight_smile:http://exploit-db.com/ Az egyik legnagyobb exploit adatbázis.

http://backtrack-linux.org/ egy ubuntu alapú linux terjesztés a biztonsági tesztekhez.

http://insecure.org/ minden ami a biztonsági tesztekhez szűkséges. :slight_smile:további sok látogatót az oldalhoz:)


'blackbird' wrote on '2011-01-12:
elég jó lett az oldalad. :)


biztonságnak meg ajánlom a wordpress securyti-scan nevű pluginjét meg érdemes olvasgatni illetve figyelni az exploit db-t illetve a wordpress biztonsági listáját olvasgatni:) és lájkoltam az oldaladat az a mandrivás pingvines avataral én vagyok. :)

http://exploit-db.com/ Az egyik legnagyobb exploit adatbázis.


http://backtrack-linux.org/ egy ubuntu alapú linux terjesztés a biztonsági tesztekhez.


http://insecure.org/ minden ami a biztonsági tesztekhez szűkséges. :)

további sok látogatót az oldalhoz:)
Köszi szépen.:) Nem sokára arculat váltás, ennek első hulláma az új fórumunk..:)

Helló! Megújult a DemonicPlayer! Katt!

elég jó lett az új arculat is. :slight_smile: no regisztráltam is az oldaladra. :slight_smile:

Jól tetted. :slight_smile: és köszi… :slight_smile:

Megújult a DemonicPlayer, elérte a 3.0-ás sorozat számot. Az új odlalt a Buddypress-Wordpress páros alkotja, bár még csak BETA és sok finomítás és meló lesz vele, de lényegében a fontosabb funkciók működnek és használható. Jelenpillanatban a felhasználói blogot szeretném beüzemelni egy standart user blog lenne, de még nem jöttem rá, hogyan lehet megodlani.http://www.demonicplayer.hu

Mennyire használják a felhasználók a BuddyPress-t?

Az első napokban szinte állandóan használták, új klubokat indítottak, fórumozgattak, gyüjtögették az acsikat, mostanra kicsit alábhagyott a lelkesedés… De tetszenek nekik az újdonságok és örömmel fogadták.

Most indul egy projectem buddypress alatt. Kíváncsi vagyok, hogy a javarészt női olvasók mit szólnak hozzá :slight_smile:

Az engem is érdekel.:slight_smile: Szerintem az üzenőfalat imádni fogják, a nők alapból sokat szeretnek cseverészni…:slight_smile:

Tetszik az oldalad, látszik sok munka van benne. Gratula.