Teljesen új vagyok a wordpressben, ezért elnézést kérek, ha alapvető hibákból adódó kérdéseket teszek fel!
Voltam olyan ügyetlen, hogy letöltöttem a demó tartalmat a vásárolt sablonhoz, és nem tudok szabadulni tőle. Hogyan lehetséges? A másik kérdés, hogy lehet-e korábban letöltött, nem megfelelő sablont törölni?
Demo tartalom: Törölsz minden bejegyzést, oldalt, stb. az admin felületen.
Sablon törlés: Admin / Megjelenés / sablon infóra kattintva jön fel az egyik sarokba a törlés felirat.
A nem engedi továbbra sem törlést: csoportművelet - lomtárba helyezés - alkalmaz után sem.
Azt miként?
Elvileg kéne. Ugyan azon felhasználóval vagy, mint amivel feltöltötted és importáltad?
Admin jogon vagy?
>Voltam olyan ügyetlen, hogy letöltöttem a demó tartalmat a vásárolt sablonhoz, és nem tudok szabadulni tőle. Hogyan lehetséges?
Ahogy az előttem szóló is írta.
>A másik kérdés, hogy lehet-e korábban letöltött, nem megfelelő sablont törölni?
Vagy admin felületen keresztül törlöd a kiválasztott sablont.
Vagy először kikapcsolod (átváltassz másik sablonra az admin-on) aztán belépsz FTP-n keresztül és ott a themes könyvtárból törlöd a sablon könyvtárát. De ez gyakorlatilag ugyanaz, mintha az admin felületen törölted volna