Sziasztok,
Kezdő vagyok még e téren, de már az elején elakadtam. Van egy fizetős responsive sablon, ami alapvetően megfelelne a strukturális elképzelésemnek, minimális módosítást kéne rajta eszközölni. A szülő sablont sikerült feltölteni, a gyerek sablont is, azonban a demo content.xml file importálása rendre nem sikerül. Contact Form plugin telepítve, de mikor az xml file importálásához jutok, állandóan azt írja, nem sikerült importálni, … hibás bejegyzés típus. Mit rontok el? A fejlesztő webdesignernek is írtam már, még nem válaszolt. Kérlek, segítsetek, már 5 napja szívok ezzel.
WordPress admin / Eszközök (bal oszlopban) / Importálás / WordPress fájlból
Az űrlapküldő bővítménynek mi köze lenne a demo tartalom importálásához?
Lehet, hogy semmi, de a fejlesztő a demo rész előtt kiemelte a leírásban a contact form plugint. A problémámra valami segítség?
Megpróbáltad a fent említett helyen az importálást?
Kiírnád a sablon nevét, esetleg belinkelnéd a dokumentációs lapját?
Szia,
már minden lehetséges módon próbáltam importálni (legalábbis tudtommal). A sablon: minimable premium. Leírás az installálásról:
http://minimable.fedeweb.net/docs/
Köszönöm.
Hmm, ez esetben a fejlesztőtől kell kérdezned.
Esetleg a debug módot bekapcsolni és úgy megnézni a hibaüzenetet.
A kapcsolati űrlappal kapcsolatban annyit írt, hogy a demó tartalom importálása előtt telepíteni kell (és be kell kapcsolni) a bővítményt.
A demó tartalom feltöltése előtt pedig a wordpress imortáló bővítményt kell telepíteni, majd bekapcsolni, és aztán használni.
Ha a bővítmények telepítve vannak, és bekapcsolt állapotúak, akkor a sablonod fájljait bontsd ki (ha már nem tetted volna), nézd meg, hogy a demo-content.xml fájlnak mi az elérési útja, majd menj a Vezérlőpult-Eszközök-Importálás-WordPress részhez (ha nem lenne az importáló aktív, akkor itt felajánlja a telepítést), kattints a Tallózás feliratra, keresd ki a gépeden az előbb említett demo-content.xml fájlt, és telepítsed a minta tartalmat (jelöld ki, hogy importálja a csatolmányokat is).
Ezt követően Vezérlőpult-Beállítások-Olvasás-Olvasási beállítások részen jelölj ki a kezdőoldalnak egy statikus oldalt, majd a vezérlőpult-Megjelenés-Menük résznél elsődleges menüként válaszd ki a Menu demo-t. (A beállítások mentéséről ne feledkezz el!)
Ha ezzel megvagy, akkor a demo alapján másolással, átnevezéssel, törléssel, alakítgatással a saját honlapodat előállíthatod…
hmmm, na ez új… és azt hogy?
Szia,
Köszönöm, így próbáltam én is, de az importálásnál mindig hibaüzenetet ír, így az olvasási részen sem tudom jelölni a Menu demo-t. Reméltem, hogy valamit én rontottam el, és nem kell a fejlesztő válaszára várnom (elég nehézkes vele a kommunikáció). Az idő meg sürget, kész kéne legyek jövő hét elejére. Lehet, hogy az a baj, hogy a zip. kibontásakor egy másik mappába bontottam a gépemen? Vagy ez nem befolyásolja?
define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
define('SCRIPT_DEBUG', true);
define('SAVEQUERIES', true);
És akkor hol kell ezt bekapcsolnom? Hol van a menüje? (Bocs a sok hülye kérdésért)
Se magadat, se az előtted hozzászólót ne idézd. Ha valamiért idézel, akkor elég pár sort onnan, ahol at van, aki kíváncsi rá, átolvassa az egészet.
A Debug funkció, és bekapcsolása: http://rotisoft.hu/blog/wordpress-debug-funkcio-bekapcsolasa/
Azt áruld el légyszíves, hogy importálásnál mi a fekete frászt üzen pontosan? Mi a hibaüzenet?
Mi a honlap elérhetősége? Hátha…
Nem sikerült új felhasználót létrehozni szerzőnek. A bejegyzések az aktuális felhasználóhoz lesznek rendelve.
Nem sikerült importálni a címkét
Nem sikerült importálni
Nem sikerült importálni
Nem sikerült importálni
Nem sikerült importálni
Nem sikerült importálni “gallery-1”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “gallery-2”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “gallery-3”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Home”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Our [color]Staff[/color]”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Home”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Our staff”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Our [color]Gallery[/color]”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Our Gallery”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Portfolio”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Contact”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Get in touch [color]with us[/color]”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “portfolio-image”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “portfolio-image”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “portfolio-image-2”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “sample”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “sample-post”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “More information”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Contact form 1”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Carousel Work”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “[color]Stunning Works[/color] in our portfolio”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Video Work”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Soundcloud Work”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Main Page”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “[color]More[/color] information”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Sara”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Contact form 1”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Amanda”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “John”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Tom”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Typography Post”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Video Post”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “A Sunny Day”: Hibás bejegyzés típus
Nem sikerült importálni “Blog”: Hibás bejegyzés típus
Elérhetőség:
http://s4.tarhely.com/~fitvilag/wp-admin/index.php