Delivery options and cost

Sziasztok. Szeretnem kerdezni letezik e olyan plugin ami a vasarlonak segit kivalasztani tobb opcio felkinalasaval a megfelelo szallitasi modot es a cime megadasa utan feltunteti a koltseget es hozzaadja a szamlahoz?

Kerlek osszatok meg velem ha tudtok ilyen vagy hasonlo plugin letezeserol.

Koszonom.

WooCommerce? Hány terméket értékesítenél?

Szia. Igen woocommers. Egyenore kb 100-150 tetel van fent. De folyamatosan bovul.

Tudnal segiteni vagy ajanlani ilyen plugint?

Koszonom.

Sziasztok! Ez a kérdés engem is érdekelne. Nekem nincs sok termékem, így nekem az is megoldás lenne, ha minden egyes termékhez oda tudnám írni a szállítási költségeket, mivel mérettől függ nálam leginkább a szállítás, és pl a túlméretes csomagot az MPL szállítja. Leginkább a személyes átvétel, és az utánvét lenne a gyakori. Megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni. A woocommers működik rendesen, de ha lenne hozzá valamilyen kiegészítő a szállítási opciókhoz az nagy segítség lenne!

@sziku69 Ezt úgy tudod, ha megadod minden terméknél a pontos méretet. A WooCommerce lekezeli a szállítást méret és súly szerint (ha meg vannak adva az adatok).

@amex Ezt alapból is tudja a WooCommerce! Hiszen szinte minden szállítási módhoz hozzá tudsz rendelni költséget. Vagy félreértek valamit? Milyen szállítási módok vannak pontosan?

Szia! Kiszámolja a körméretet? Ehhez kiegészítő plugin is kell ugye? Gondolom MPL szolgáltatáshoz nincs kiegészítő plugin. Talán még a DPD-vel szállíttatnék még. Esetleg a GLSsel.

Nézd:

Ok, köszi! Ez csak a fizetősben van benne ugye?

@sziku69 Dehogy! Nincs is fizetős WooCommerce :slight_smile: Ez alapból benne van. Termék -» Szállítás fül.

Köszönöm a segítségedet! :slight_smile: Akkor nekikezdek :slight_smile:

Szia,

Kozben talaltam plugint a Royal Mailhez.

Egyenlore csak cim alapjan szamol, megprobalom kitolteni nehany termek sulyat is, hatha akkor figyelembe veszi

Azt lattam, hogy a DHL es a FEDEX az elofizetos.

Viszont ugy latom ez sem az igazi, mert a sulyt nem veszi figyelembe.

Ez a plugin cim alapjan szamol, viszont a posta vagy szallitasi koltseget a suly a meret es a tavolsag hatarozza meg egyuttesen. Legalabbis ha jol tudom?!

Vagy en allitok be valamit rosszul?

 

 

A masik kerdesem az lenne, regisztracioban tudnal segiteni?

Mar kiprobaltam a woocommerce ben hogy csak menut csinalok, neki, utana letoltottem a profile builder, meg meg vagy ket masikat, es egymas utan kiprobaltam, persze deaktivalva az elozot.

De egyiknel se tudtam beallitani, hogy a leendo vasarlo regisztralni tudjon az oldalon a shopba es esetleg az epulo forumba is. Egyik se megy.

Forumhoz bbpress-t raktam. a topicokat letre hoztam, de az altalam krealt forum menuben nem jelennek meg.

Koszonom Szepen.