Delete-Revision plugin

Biztosan mindenki tudja, hogy amikor létrehoz egy új bejegyzést, a WP automatikusan ment néhány percenként. Minden egyes mentést tárol az adatbázis. Ez a plugin megkeresi a mentett, de nem publikált bejegyéseket (revision sorokat) (amelyeknek van újabb, publikált verziója), és kitörli őket az adatbázisból. A törlés nem automatikus, Te mondod meg, hogy törölje. Nekem 1,6 megával csökkent az adatbázisom mérete, 5,8-ról 4,2-re. Innen tölthető le: http://wordpress.org/extend/plugins/delete-revision/

http://word-press.hu/2008/09/07/reviziokezeles-letiltasa.blog/

Köszi!

Heló!

Ez a 2.7-es verziónál valóban nem működik - mint ahogy erről nyitottál is egy topikot még tavasszal. Esetleg valami megoldás született azóta?

Elsősorban a felesleges postID növekedés zavar rettenetesen.

Ezt követi a commentID, ami csak részben tartozik ide. Frissen regeltem, elég sokat olvastam már itt, gondoltam feltennék egy kérdést.

Az adatbázisok ugyebár növekményesen sorszámoznak, tehát ha 12 után megadok egy 200-as ID-t, a következő ID automatikusan 201 lesz, csak manuálisan írható át minden. De akkoris felesleges, mivel a következő művelet úgyis rosszul számozódik; adatbázisból meg tudtommal elég kevesen posztolnak. Kevés komment van a blogomon, de a legutolsó ID 18914. Ez a spamrobotoknak köszönhető, melyek ellen túl későn kezdtem el védekezni, kb másfél éve vagyok problémamentes.

Hatalmas meló lehet, de működőképes-e egy olyan megoldás, melyben az összes commentID (és akár postID) manuális átírása után visszatöltöm az sql-t egy frissen telepített wp alá? Amíg nincs sok bejegyzés. Avagy ez baromság, és vessek magamra a nagy ID-k miatt?

Avagy ha létezik egyéb opció, kíváncsian olvasnám.

Köszi!

horna

exportáld ki wordpress export fájlba,m majd egy új telepítés alá importáld be. de tök felesleges ilyenen gondolkoznod, az adatbázis működni fog enékül is.

Köszi! Ekkor kapok ugye egy xml fájlt, ami mindent tartalmaz?

Tudom, hogy működik, de mégsem lesz összetúrva az egész.

Hátakkor majd nekiesek egyszercsak.

üdv

horna

Udv Mahone itt is :wink:

ez mukodik a 2.7 es 2.8as verzioval rendesen?

én alapból a wp-configban kikapcsolom, és utána nincs plusz mentés, amit később törölni kéne! :smiley:

Nero. XML fileokat generál… ez még 2.5ből 2.8ba is működik :slight_smile:

'Nero' wrote on '2009-09-21:

ez mukodik a 2.7 es 2.8as verzioval rendesen?

A 2.9. verzióval is tökéletesen működik!