dDos Attack

Üdv!Segítségeteket szeretném kérni a következőkben!Folyamatosan ilyen és ehhez hasonló e-maileket küld az OSE Firewall™ :

== Attack Details ==<br />
<br />
TYPE: Found Basic DoS Attacks<br />
DETECTED ATTACK VALUE: dDos Attack<br />
ACTION: Blocked<br />
LOGTIME: 2013-01-31 06:16:15<br />
FROM IP: <a href="http://whois.domaintools.com/74.125.19.94" target="_blank">http://whois.domaintools.com/74.125.19.94</a><br />
<br />
METHOD: GET<br />
USERAGENT: N/A<br />
REFERRER: N/A<br />
Most Támadják az oldalam vagy mi történik :D? Kezdő Wp-s létemre nem igazán tudom mit kellene tennem napi 4-5 ilyen emailt küld a Tűzfalam!<br />
Azt szeretném megtudni ilyenkor mi a teendő!?<br />
<br />
Előre is köszi a Válaszokat!

Jelenleg Fejlesztés alatt áll az egyedi Honlapunk, egy kis nézet eltérésünk támadt a programozónkkal (Figyelmeztetés nélkül törölte a honlapunkat,az időben kifizetett számla ellenére, mondván hogy a honlap áttelepítése +50.000ft - ezt utólag közölte az eredeti összegben nem szerepelt!), egy barátom tanácsára meg próbáltam a WordPrest mivel mindig is az híve voltam az ilyen ötletes megoldásoknak, de most kicsit elbizonytalanodtam. A WordPrest egy áthidaló megoldásnak gondoltam, de nem vagyok pontosan tisztában a biztonsági teljesítményével!Szeretném tudni, hogy mi lenne a legcélszerűbb megoldás?!

Ahogy a számítógépeden lévő fájlokat véded, ugyanúgy a weben lévő fájljaidat is védened kell (legalábbis illik). Megfelelő biztonsági beállításokkal a wp tuti rendszer. Feltörhetetlen rendszer nincs, ezzel mindenkinek tisztában kell lenni, aki weboldalt készít/készíttet.A whois.domaintools.comtól pedig nem kell félni :slight_smile: Nézd meg azt a [from ip] címet, melyik céghez tartozik.

Á Nagyon köszönöm Andrea én is abban bíztam, hogy csak valaki érdeklődik utánunk, ezek szerint, ha jól vettem ki a szavaidból ez történt :D! Minden esetre a,z hogy naponta 7-8 szor, keres ránk az érdekes :)!Nagy kedvet kaptam a Wp-hez, bevallom őszintén nagyon szimpatikus a kezelőfelület meg úgy a rendszer egésze! Mivel nem rég ismerkedem vele így bővebben, még nem tudok véleményt mondani, de ez a közösség PÉLDA ÉRTÉKŰ- a fórumon elolvasottak alapján!Én a hozzászólásodon kívül, olyan alapismeretekkel, lettem gazdagabb ami megóv a már fent említett kókler programozónak kevésbé mondható emberektől! A WordPress-nk köszönhetően, rájöttem hogy kegyetlenül át lettünk verve!Köszönettel!


Hát annak csak örülhetsz, ha arról az ip-ről, pontosabban a 74.125.0.0 - 74.125.255.255 ip tartományból élénken érdeklődnek… Az érdeklődő szervezet neve: Google Inc.