Dashboard -> all posts lekérdezés nem működik

Sziasztok!

Az alábbi gondom, elég régóta jelen van, de eddig megoldottam máshogyan a bejegyzések szerkesztését, viszont most már nagyon jó lenne ha működne rendesen:A dasboardon belül van a All posts menüpont. Ha erre rákattintok akkor tölt egy darabig majd pedig

“The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.”üzenetet kapom mindig. Már nem is emlékszem mikor tudta sikeresen betölteni és nem tudom mi lehet a baj. Egyébként ugyanezt a hibaüzenetet kapom más sikertelen betöltéskor is de azok nagyon ritkán fordulnak elő, de ez az all posts egyáltalán nem működik.Van esetleg valakinek ötlete, hogy mit lehetne tenni?A következőkkel próbálkoztam:


  • Másik téma felrakása (mindegyiknél ezt csinálja)
  • bővítmények kikapcsolása és megnézése, hogy úgy megy-e, de hiába kapcsoltam ki mindent, akkor se tudta kilistázni az all posts-ban lévő bejegyzéseket.

    :huh:

Régebben saját kezdetleges CMS-em esetében volt az a hiba, hogy nem escapeltem ki minden bevitt adatot és a listázás során a lekérdezés elhalt. Bár a WP-ben elméletileg nem lehet ilyen gond, lehet, hogy korábban egy plugin okozott maradandó kárt azon a ponton. Szóval én azt nézném meg az adatbázisban, hogy milyen adatok vannak ott, ahonnan nem megy tovább a lekérdezés. Illetve ha kitörlöd azt a bejegyzést, ahol megáll, akkor az utána következőt listázza… Vagy esetleg másik szerveren (localhoston) máshol áll e meg a lekérdezés…

Köszi a választ!De hogy tudom megnézni, hogy hol áll meg? Hiszen én adminban csak rákattintok az all postra kicsit elkezd tölteni aztán jön a hibaüzenet

Akkor félre értettem a kérdést. Nálam az all post-nál lapozóval jelenik meg a lista. Az egyszerre mindent az nem jó ötlet (ha nálad így van beállítva) nem bírja el valószínűleg a szerver. Általában meg van adva, hogy maximum mennyi ideig futtathat egy műveletet a php. Vagy lehet ezt is félreértettem :slight_smile: :S

Megmondom őszintén, hogy hónapok óta nem működik nálam az all post menüpont, így nem tudom megmondani, hogy nálam annó hogy jelent meg.De van esetleg valami ötleted mit lehetne tenni?

Akkor csak azt tudom mondani, mint korábban, hogy nézz bele abba a részbe, ahol meg áll, az utolsó sorba amit kiír. Most így láthatatlanban én arra tippelnék, hogy az admin részben valaki módosított valamit, talán egy plugin és most többet akar listázni az admin rész, mint ami van, az is lehet, hogy tényleg nincs utána több oldal. Vagy túl régi a WP verziód. Azt hiszem minden beállítást a wp_options tábla ment el. Én elkezdeném kitörölni (persze nem élesben) először az első felét, aztán, ha még mindig hiba van, akkor a következő felének a felét, addig míg el nem jutok addig a törlésig, amivel a hiba is eltűnik.Mennyi postod van és mennyit listáz? A felhasználók is tölthetnek fel bejegyzést? Volt régebben olyan plugined, ami az postok listázását alakította át? Pl. egyszerre listázza mindet vagy ajaxot használjon a listázáshoz?

Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett, vagy én értek félre nagyon valamit.Szó mi szó, elég sok bejegyzésem van már, de nem tudom kilistáztatni mert odáig nem jut el, így azt sem tudom megmondani, hogy hol áll meg :frowning: Úgy kell elképzelni, hogy mikor rámegyek az all postra akkor elkezd a böngésző karikája forogni, vagyis elkezd tölteni de a bejegyzéssek listázását vagy annak elkezdését már nem látom majd megkapom a fentebb írt hibaüzenetet.A legújabb WP-t használom amúgy

Még annyi, hogy kijön a fent említett hibaüzenet és akkor már a http://…/wp-admin/edit.php url oldalon vagyok(nem tudom mennyire fontos ez az ügy szempontjából)

A wp-admin/edit.php listázza a postokat. Ez a hiba üzenet akkor jelenik meg, ha az adott oldal nem létezik, vagy a WP azt hiszi nem létezik. De az az igazság, hogy ez admin felületen nem történhetne meg, az akkor is lefut, ha nincs tartalom. Egyébként ha az egyéb postokat vagy oldalakt nézzük, akkor ez globális jelenség: link

Nem lehet, hogy rossz az edit.php-d valamilyen oknál fogva?

De persze előfordulhat, hogy az a rossz, de akkor viszont majdnem a legelejétől fogva, hogy feltelepítettem. 1300 bejegyzésem van és biztos vagyok benne, hogy már a 100 után is jelentkezett a hiba, csak akkor még én hülye nem foglalkoztam vele, de most meg már zavar, ráadásul most egy másik dolog miatt kéne nagyon,hogy működjön.Mit gondolsz? Mentsem le a mostani (feltételezhetően rossz)wp-admin/edit.php -t majd egy teljesen friss WP-ből töltsem fel azt az egy fájlt, hátha az megoldja, vagy ehhez azért több dolgot kéne felül írnom?

Végülis nem vártam, megcsináltam. letöröltem a régi edit.php-t és a legújabb wordpress-ből feltöltöttem az újat, de semmi változás :angry: Talán annyi, hogy nem telik el annyi idő mire kiírja a hibaüzenetet, hanem csak pár másodperc.

Hát akkor nem tudom. Én elkezdeném legyalulni a rendszert, hogy rájöjjek hol a hiba. Kimenteném a teljes oldalt, felraknám localhostra és ott kikapcsolnám az összes plugint, majd törölném őket, ezután az összes postot is törölném (phpmyadmin-ból, mivel az edit.php nem működik). Törölném az összes sql táblát, ami nem alapból van a wp-ben. Ha valaha is volt módosítva bármi a wp-content mappán kívül, akkor azt mind kicserélném. Ezek után pedig a wp_options táblát üríteném onnantól, ahonnan a plugin beállítások kezdődnek. Természetesen mindezt nem egyszerre, hanem külön külön, mert a javításhoz a legfontosabb információ, hogy hol van a hiba.

Szia!Kb. három órája próbálkozom megint azzal, hogy mindent kikapcsoltam és egyenként nézem át. Ha kikapcsolom akkor jó! (Ezt régen is megpróbáltam de akkor nem hozott eredményt) na most a baj az, hogy legalább van 8 olyan bővítmény aminek visszakapcsoláskor már jelzi az ismert hibát. Ebből a nyolcból kb 2 olyan amit tudnék nélkülözni, de a többit nem :frowning: