Customizr sablon

Sziasztok!



Azt szeretném megérdeklődni, hogy a Customizr sablonban a legalul lévő "[font=Raleway;font-size:18px;font-weight:700;color:rgb(90,90,90);text-align:center]Designed by[/font][font=Raleway;font-size:18px;font-weight:700;color:rgb(90,90,90);text-align:center] · [/font][font=Raleway;font-size:18px;font-weight:700;color:rgb(90,90,90);text-align:center]Powered by[/font][font=Raleway;font-size:18px;font-weight:700;color:rgb(90,90,90);text-align:center] " [/font]részt el lehet-e tüntetni és ha igen, hogyan?

http://ajandekmajolika.com oldalról van szó.

Nem szép dolog más munkájának a nyomát eltüntetni :rolleyes: , de a wp-content/themes/sablonneve/footer.php-ből fogod tudni kiszedni.

Nem én kérem, hanem akinek készítem, de másképp megpróbálom odatenni valahová! :wink:

Köszönöm szépen a segítséget! :slight_smile:

Ahogy megnéztem, csak ezt találtam a fájlban! <_<

Csatoltam! Nem tudok vele mit kezdeni…

Természetesen, ki lehet piszkálni onnan (és máshonnan) a Footer-részt, de a szerző úgy döntött, hogy akkor ingyenes ez a sablon, ha azt a részt békében hagyják.

Van ennek a sablonnak egy fizetős verziója - Customizr Pro -, amelyből el lehet távolítani a footer-ből a nemkívánatos részt, és további szolgáltatásokat is nyújt. 45 USD nem egy vadsiznó ár.

Egy kérdés: Legalább szívességből, ingyen csinálod?

Azzal, hogy eltávolítod megsérted a felhasználás feltételeit, az ingyenesség miatt korlátozva van a módosítások köre. Ezen problémát a fizetős sablonok fel tudják oldani. Nagyon csúnya dolog lopni, mert lopás ha leszeded a láblécben a készítő által megadott “önreklámot”, melyből fejleszti az oldalt…

Azért nem kell keresztben lenyelni Sashat, hisz’ ő csak kérdezett valamit, és nem állt neki lopkovicsolni, sőt, le is írta, hogy “…másképp megpróbálom odatenni valahová.”



A szerző megjelölése szerint a sablonja a GNU General Public Licenc v.2, vagy felette lévő verzió hatálya alatt áll, ami nagyon tömören összefoglalva azt jelenti, hogy a sablon szabadon szerelhető, de az eredeti szerzőt meg kell jelölni, és a felhasználás, továbbadás, módosítás ugyanezen licenc feltéleivel kell, hogy megtörténjen.



Ez a licenc nem zárja ki, hogy ingyenesen, vagy díjazás ellenében farigcsálják, csak a végeredménynek kell a licenc feltételeinek megfelelnie (szerző(k) megjelölése, ingyenes továbbadás, stb.).



A fizetős verziók feloldják - általában - ezt a korlátozást, azt is össze-vissza lehet facsarni, nem kell az eredeti szerzőt megjelölni, de nem is adható tovább a végeredmény, és csak magadnak, egy helyen használható fel (leszámítva a developer díj megfizetésének esetét).

Köszönöm a hozzászólásokat, és külön köszönet Győzőnek a számomra értékes válaszért!



A válaszom (bár, ez csak rám tartozik igazából) egy jó barátomnak készítem INGYENESEN a weboldalt! A többi válaszból viszont továbbra sem derült ki számomra, hogy lehet onnan eltüntetni, és MÁSHOVÁ HELYEZNI a WEBOLDALON, ezért elkészítem más sablonnal az egészet.