Custom post - dinamikus editor

Sziasztok!



Egy erdekes kerdessel fordulok hozzatok, bevallom eddig nem talaltam ra megoldast:



Van egy custom post tipusom, amihez az adminban csinaltam egy egyedi editort. Tobb thumbnail-t lehet feltolteni, egyedi video feltoltes, es tobb tinymce editor van bent. Mindegyik egy-egy kulonallo metaboxban kaptak helyet, ezeket frontenden kulonallo “modulkent” szeretnem kezelni. Jelenleg mindegyik metabox/editor latszik az adminban.



Frontenden csak azok a modulok fognak megjelenni, amelyiknek van valamilyen tartalmuk. Felmerult tehat egy opcio, hogy ezeket a metaboxokat dinamikusan adjuk hozza az editorhoz, tehat ha nekem csak 3 darab kep modulra van szuksegem, akkor a text editorok ne is jelenjenek meg, vagy ha csak texteditorbol kell 2 darab, akkor csak ezeket toltse be a wp. A metaboxok/editorok kivalasztasa egy select menubol tortenne.



Sokat gugliztam utana, de nem talaltam ilyen mukodo megoldast, ugy hogy elbizonytalanodtam, problemak:


  • a wp szempontjabol gondolom az osszes metaboxot be kellene tolteni
  • a metaboxok maximum osszecsukhatoak, de el nem rejthetoek
  • a metaboxokat javascripttel kellene ki-be toltogetni, nem biztos, hogy ez jo megoldas a tartalom mentese szempontjabol



    Kb. eddig jutottam, otletek?



    Koszi elore is!

ez am a kozosseg, koszi a sok replyt! a megoldas megvan, akkor megtartom magamnak

Dear wpdaniel! Igen, ez egy olyan közösség, amelyik feleslegesen nem jártatja a száját. Ha nem jár erre hozzáértő, akkor ennyi lesz a válasz.

Viszont, ha tudja valaki a megoldást, akkor azt megosztja, nem tartja meg magának. mert ez egy ilyen, jófej Közösség. :wink:

Igazad van, 3 post után felháborító, hogy senki nem kezd el kutatni a gondod után. :slight_smile:

Ez a mai világ …