Custom menű, ahol ezt a sablon nem támogatja

Sziasztok!Szeretnék egyedi menüt létrehozni, de a sablonom ezt nem támogatja:Quote:

The current theme does not natively support menus, but you can use the “Custom Menu” widget to add any menus you create here to the theme’s sidebar.
Van erre segítség? Vagy felül tudom írni a jelenlegi menüpontok cél URL-jét valahol?

Minden segítséget köszönök!

Bárhova létrehozhatsz egyedi menüt, nem csak az oldalsávban. “Milu” oldalán a hozzávaló itt.Természetesen át is írhatod a cél url-eket. Általában a header.php-ben van, az

 • közötti tagokban.

 • 'Kalinka' wrote:
  Bárhova létrehozhatsz egyedi menüt, nem csak az oldalsávban. "Milu" oldalán a hozzávaló itt.

  Természetesen át is írhatod a cél url-eket. Általában a header.php-ben van, az
 • közötti tagokban.
 • Köszi! Ez lehet megoldás, végigjátszom! Nekem a header.php-ben nem volt benne, csak a home. A többit máshogy kezeli a sablon. De a probléma származhat abból, hogy a WP3 előtti időből származik és a fejlesztő felhagyott az update-ekkel. Sajnos.

  Megoldás lesz, annyi még, hogy a css-et hozzá kell igazítani.  A home-on kívül a többit máshogy kezeli? Gondolom kilistázza az oldalakat a ‘wp_list_page’-el?! Azt is lehet, hogy manuálisan kitörlöd és egyesével adod hozzá a menüket úgy, mint a home-ot.  Ami megoldás lehet még, az a Multi level navigation nevű plugin. Lenyíló menüket is készíthetsz vele. Shortcode-al oda teszed ahova jól esik és van egy olyan oldal, ahol külön a css-t legenerálhatod amit utána már csak be kell illeszteni.

  Igen, ezt próbáltam előtte. Ill. a PixoPoint Menu Plugin -t de az egy felső plusz menüsort hozott létre. A gombokat nem tudtam középre rendezni, az oldalam szélességéhez igazodva. A Milu leírás következtében sikerült létrehoznom egy teljesen széteső menüszerkezetet. Szerencsére vissza tudom állítani, de persze ez tetszene a legjobban, ha az admin menüszerkesztőjét használhatnám.

  A helyes megfogalmazás az úgy hangzana, hogy létrehoztál egy, még nem rendezett menüszerkezetet.  Ahhoz, hogy az úgy is jelenjen meg, ahogy azt Te szeretnéd, meg kell formázni css-el.