Sziasztok!
Szeretnék egyedi menüt létrehozni, de a sablonom ezt nem támogatja:
Van erre segítség? Vagy felül tudom írni a jelenlegi menüpontok cél URL-jét valahol?
Minden segítséget köszönök!
Sziasztok!
Szeretnék egyedi menüt létrehozni, de a sablonom ezt nem támogatja:
Bárhova létrehozhatsz egyedi menüt, nem csak az oldalsávban. “Milu” oldalán a hozzávaló itt.
Természetesen át is írhatod a cél url-eket. Ãltalában a header.php-ben van, az
Megoldás lesz, annyi még, hogy a css-et hozzá kell igazítani.
A home-on kívül a többit máshogy kezeli? Gondolom kilistázza az oldalakat a ‘wp_list_page’-el?! Azt is lehet, hogy manuálisan kitörlöd és egyesével adod hozzá a menüket úgy, mint a home-ot.
Ami megoldás lehet még, az a Multi level navigation nevű plugin. Lenyíló menüket is készíthetsz vele. Shortcode-al oda teszed ahova jól esik és van egy olyan oldal, ahol külön a css-t legenerálhatod amit utána már csak be kell illeszteni.
Igen, ezt próbáltam előtte. Ill. a PixoPoint Menu Plugin -t de az egy felső plusz menüsort hozott létre. A gombokat nem tudtam középre rendezni, az oldalam szélességéhez igazodva. A Milu leírás következtében sikerült létrehoznom egy teljesen széteső menüszerkezetet. Szerencsére vissza tudom állítani, de persze ez tetszene a legjobban, ha az admin menüszerkesztőjét használhatnám.
A helyes megfogalmazás az úgy hangzana, hogy létrehoztál egy, még nem rendezett menüszerkezetet.
Ahhoz, hogy az úgy is jelenjen meg, ahogy azt Te szeretnéd, meg kell formázni css-el.