Csoportosított termék árkedvezmény

Sziasztok!
A webshopomban vannak termékek, amiket külön is meg lehet venni, de vannak szettek is, amit csoportosított termékként kínálok.
A csoportosított termékek azonban variációkat (esetünkben méret) tartalmaznak, ezért a megfelelő opciók kiválasztásához átlép az egyedi termékre és az ott történt kiválasztás után azt egyedileg teszi a kosárba. (két összetevő adott minden szett-ez, ezért ezt kétszer kell megtenni).
Azonban szeretnék mondjuk 10% engedményt adni, ha szettet vásárol valaki, de csak az előre meghatározott kombinációk alapján.
Hogyan tudom megoldani, hogy ez lehetséges legyen.
Sajnos a kosárba már nem a csoportosított termék kerül, hanem a két összetevő külön-külön.

Nem vagyok nagy spieler a témában, ezért hálás lennék, ha viszonylag egyszerű megoldást tudna valaki ajánlani.

Előre is köszönöm

Nem vagyok Woo szakértő, de a leírásod alapján ez egy elég bonyolult feltételrendszer lenne, szóval nem gondolnám, hogy van rá egyszerű megoldás.

Talán egyszerűbb lenne, ha nem a saját elképzeléseidet akarnád mindenképp elkészíteni a Woo-ban, hanem a Woo funkcióhoz igazítanád az elképzelésed. Azt könnyebb lenne összehozni.

Nem tartalom lehetetlennek egyébként, hogy meg lehetne csinálni az elképzelésed, írd be Google-be, hogy “Woo discount plugin” és olvasd el, hogy melyik mit tud, esetleg próbáld ki őket, hátha valamelyik megfelelő lesz.

1 kedvelés