Sziasztok!
Keresek egy olyan plugint, vagy megoldást, amivel egyszerre több cikket közzé lehetne tenni, vagy éppen visszavonni.
A segítséget előre is köszönöm! 
Mindkettőt tartalmazza a wordpress. Közzétételhez xml import, törlésné pedig ki tudsz jelölni egyszerre több bejegyzés és törölni az összeset ami kijelöltél ugyebár. Ha több bejegyzést akarsz megjeleníteni egy oldalon az adminban amikor a bejegyzések fülre kattintasz arra megoldás lehet a davids admin post control plugin.
Hát nem éppen erre gondoltam, de azért köszönöm a választ. (Már megírt, és közzétett cikkek visszavonására gondoltam (tehát csak ismét “vázlat” státuszba akarnám rakni), és már megírt, csak épp “vázlat” státuszban lévőket közzétenni csoportosan.) Ha máshogy nem megy majd megoldom adatbázison keresztül, csak szerettem volna egy tisztább megoldást 
Ne görcsölj az adatbázison keresztül, mert ezt a WP alapból tudja az admin felületen, a Bejegyzések szerkesztése menüpontban; akár egyesével, akár csoportosan a közzétett bejegyzéseket Vázlat-tá tudod alakítani, vagy Függőben állapotúvá, és viszont.
Köszönöm a segítséget, megtaláltam, csak kicsit el volt bújva a funkció