Csalunk, csalunk? - nem megy a képfeltöltés

Sziasztok!Abban kérném a segítségeteket - mert ilyen jelleg témát nem találtam - hogy egy új sablonra váltottam - aggregate - és van több képfeltöltési lehetőség, favicon, logó, háttérkép…stb.

Ha bármelyikre felszeretnék tölteni képet, kiírja, hogy csalunk, csalunk? és nem megy…A bejegyzésekhez a kiemelt kép, vagy magában a bekegyzésben a képfeltöltéssel u.akkor semmi gond nincs.Van ötletetek, h mi hiányzik, vagy miért nem működik?Köszönöm:)

Edina

Nos, valószínűleg egy premium sablont töltöttél le, ami csak akkor lesz teljes értékű, ha megvásárlod. Esetleg kereshetsz másik sablont, vagy megpróbálhatod átkódolni, vagy megvenni. :slight_smile:

azért nem értem, mert az előző sablonommal is az utóbbi időben ez volt a gond - azolla theme - ez egy ingyenes template - , ami régebben jól működött - minden képet mindent beállítást használhatok, csak a főoldali logó és favicon+háttér nem működik.

Akkor is ezt tartom elképzelhetőnek, hogy az már nem ingyenes.

okés, köszi a választ:)

Az azolla nevű téma lehet, hogy ingyen lett közzétéve, de tudd, hogy az nem az a téma, bár ha használtad, akkor tudnod kellene, hogy az admin panelje nem azolla néven, hanem striking néven fut…

A jól működő “azolla” sablont itt találod:

http://themeforest.n…uthor=kaptinlinA jól működő aggregate sablont pedig itt:

http://www.elegantthemes.com/gallery/aggregate/

Sziasztok!Rakosgatom össze az új, WordPress alapú blogomat, ami egyúttal egy weboldal készítő template része is. Amióta frissítettem a Captcha plugint meg talán a Widget-eket (ahogyan azt javasolta a rendszer), azóta nem tudom folytatni a design alakítását, mert a Megjelenés/Testreszabás-ra kattintva csupán a Csalunk-csalunk? kérdés jelenik meg, amiből csak visszalépni van lehetőségem.Jobb ötlet híján frissítettem a rendszert 4.1.1-re, de a probléma ettől nem oldódott meg.

Ezután a Felhasználók menüpontban létrehoztam még egy admint, vele egy másik böngészőn beléptem, de ott egyebek közt a Testreszabás menüt még csak meg sem jeleníti. Kilépni az eredeti adminből egyelőre nem merek, hátha többet vissza sem enged.Lenne valakinek ötlete, mit lehet/érdemes ilyenkor tenni, esetleg kihez kellene fordulnom?Nagyon köszönöm!

Mándi Emese

Közben kipróbáltam egy-két, korábban hasonló probléma esetén tett javaslatot.Próbáltam kikapcsolni a frissített bővítményeket, nem lehetett. Ahogyan törölni sem. Így aztán a szerkesztő segítségével kvázi iktattam őket, jelenleg nem működnek. A probléma ettől nem oldódott meg.

Ekkor megpróbáltam váltogatni a sablonokat, de a testreszabás továbbra sem elérhető, sőt a sablonok előnézetére kattintva szintén a Csalunk-csalunk? kérdés jelenik meg.A második adminnal egy másik böngészőben belépve is végigpróbáltam ezeket, ott változatlanul nem csalogatható elő a Testreszabás menü a sablonok váltogatásakor sem, az előnézetek esetén pedig mindig ugyanazt mutatja, a blog jelenlegi állapotát.Egyébként szerkesztés közben a fentebb említett weboldal készítő template oldalán keresztül érem el a WordPress felületét, legalábbis az URL ezt mutatja, nem tudom, hogy ez számít-e bármit, de tény.Teljesen tanácstalan vagyok, nagyon megköszönöm, ha tud valaki segíteni.