Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket - mert ilyen jelleg témát nem találtam - hogy egy új sablonra váltottam - aggregate - és van több képfeltöltési lehetőség, favicon, logó, háttérkép…stb.
Ha bármelyikre felszeretnék tölteni képet, kiírja, hogy csalunk, csalunk? és nem megy…
A bejegyzésekhez a kiemelt kép, vagy magában a bekegyzésben a képfeltöltéssel u.akkor semmi gond nincs.
Van ötletetek, h mi hiányzik, vagy miért nem működik?
Köszönöm:)
Edina
Nos, valószínűleg egy premium sablont töltöttél le, ami csak akkor lesz teljes értékű, ha megvásárlod. Esetleg kereshetsz másik sablont, vagy megpróbálhatod átkódolni, vagy megvenni.
azért nem értem, mert az előző sablonommal is az utóbbi időben ez volt a gond - azolla theme - ez egy ingyenes template - , ami régebben jól működött - minden képet mindent beállítást használhatok, csak a főoldali logó és favicon+háttér nem működik.
Akkor is ezt tartom elképzelhetőnek, hogy az már nem ingyenes.
okés, köszi a választ:)
Az azolla nevű téma lehet, hogy ingyen lett közzétéve, de tudd, hogy az nem az a téma, bár ha használtad, akkor tudnod kellene, hogy az admin panelje nem azolla néven, hanem striking néven fut…
A jól működő “azolla” sablont itt találod:
http://themeforest.n…uthor=kaptinlin
A jól működő aggregate sablont pedig itt:
http://www.elegantthemes.com/gallery/aggregate/
Sziasztok!
Rakosgatom össze az új, WordPress alapú blogomat, ami egyúttal egy weboldal készítő template része is. Amióta frissítettem a Captcha plugint meg talán a Widget-eket (ahogyan azt javasolta a rendszer), azóta nem tudom folytatni a design alakítását, mert a Megjelenés/Testreszabás-ra kattintva csupán a Csalunk-csalunk? kérdés jelenik meg, amiből csak visszalépni van lehetőségem.
Jobb ötlet híján frissítettem a rendszert 4.1.1-re, de a probléma ettől nem oldódott meg.
Ezután a Felhasználók menüpontban létrehoztam még egy admint, vele egy másik böngészőn beléptem, de ott egyebek közt a Testreszabás menüt még csak meg sem jeleníti. Kilépni az eredeti adminből egyelőre nem merek, hátha többet vissza sem enged.
Lenne valakinek ötlete, mit lehet/érdemes ilyenkor tenni, esetleg kihez kellene fordulnom?
Nagyon köszönöm!
Mándi Emese
Közben kipróbáltam egy-két, korábban hasonló probléma esetén tett javaslatot.
Próbáltam kikapcsolni a frissített bővítményeket, nem lehetett. Ahogyan törölni sem. Így aztán a szerkesztő segítségével kvázi iktattam őket, jelenleg nem működnek. A probléma ettől nem oldódott meg.
Ekkor megpróbáltam váltogatni a sablonokat, de a testreszabás továbbra sem elérhető, sőt a sablonok előnézetére kattintva szintén a Csalunk-csalunk? kérdés jelenik meg.
A második adminnal egy másik böngészőben belépve is végigpróbáltam ezeket, ott változatlanul nem csalogatható elő a Testreszabás menü a sablonok váltogatásakor sem, az előnézetek esetén pedig mindig ugyanazt mutatja, a blog jelenlegi állapotát.
Egyébként szerkesztés közben a fentebb említett weboldal készítő template oldalán keresztül érem el a WordPress felületét, legalábbis az URL ezt mutatja, nem tudom, hogy ez számít-e bármit, de tény.
Teljesen tanácstalan vagyok, nagyon megköszönöm, ha tud valaki segíteni.