"Csalunk? Csalunk?" hibaüzenet jelentése...

Sziasztok!Egy olyan problémába futottam bele, hogy egy vásárolt sablon saját menüjében azoknál a részeknél, ahol képeket lehetne feltölteni (logo, favicon, stb…) a felugró ablakban a címben szereplő, rendkívül informatív hibaüzenet fogad.Létezik itt valaki, akinek van bármi infója arról, hogy mit is takar ez a hibaüznet? Mert őszintén szólva így most azt sem tudom, hogy egyáltalán merre induljak a hibakereséssel.

Eddig kb annyi ötletem volt, hogy a médiatár írási attribútumait megnéztem, azokkal minden oké, a sima WP-s fájlfeltöltés megy is gond nélkül.A sablont egyébként nem először használom és eddig még sosem merült fel vele ilyen probléma.A sablon: Striking 5.1.7.1 verzió

WP: 3.4Köszi előre is.

5.1.8.2 a friss verzió. Először próbáld meg ezt.

Mellesleg velem akkor játszotta ezt valamelyik kereskedelmi sablon, amikor teszteltem valami funkciót, be voltam jelentkezve FF alatt, és bejelentkeztem más böngésző alatt is, más felhasználóval. Fájlmódosításnál is szövegelt :slight_smile:

Ja, közben kerestem őket is, csak mivel nem én vagyok a vásárló, hanem a cégem, kicsit így nehézkesebben és lassabban zajlik a kommunkiáció áramlása :slight_smile:

Gondoltam, hátha itt előbb választ kapok… és igazam lett :slight_smile:

Igazából a frissítést nem mis néztem, mert a sablon eddig magától felajánlotta az automata frissítéseket, de úgy tűnik, hogy ez valamiért megállt annál a verziónál, amit írtam. Pont néztem is, hogy ez a hiba is javítva lett a legutóbbi frissítésben.