Csak tagoknak

Helló!Az lenne a következő célom, hogy csak regisztrált tagok tudjanak le tölteni az oldalamon.

Milyen bővítményt javasoltok?

membersonly

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=member+&sort=http://www.google.hu/search?q=wp+only+members&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-ahttp://www.google.hu/search?q=wp+member+plugin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-aMegjegyzés: Ha önállóan használnád a keresőket (és már itt, a Fórumon is volt szó róla, és a Fórum keresője is működik)… :wink:

Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!

A hidepost plugin is segíthet.Ez elrejt egy rész a bejegyzésből azok előtt akik nincsenek belépve.

[off]Látod Győző? ha én írok hasonlót akkor elküldenek a búsba… most meg megmondom a választ és semmi :stuck_out_tongue:

[/off]

Ne morogj már. :slight_smile: :slight_smile:Minden választ megköszönt, nagyon rendesen. Te a kulcsszavakat mondtad, én pedig ugyanezen kulcsszavakhoz tartozó linkeket is keresgéltem.Úgy emlékszem, hogy hitetlen javaslata, észrevétele volt, hogy az újoncoknak segítsünk még abban is, hogy a kereső használatára történő felhívás mellett valami használható indulópontot, amolyan kályhafélét is adjunk.

Szerintem hitetlennek igaza volt (van); igaz, hogy többletmunka, de valódi segítség, és nem csak egy “odaszúrás”.Tehát, link és/vagy néhány szó a megoldásról és oktatás, hogy miként lehet eredményesebben keresni, önállóan tanulni - mindezt fokozatosan. A “használd a keresőket” típusú válaszok nem igazán segítségek, inkább némi nagyképűséget hordozó, már mindent tudunk fensőbbséget sugalló mondatok, amitől olyanná válna Fórumunk, mint amilyen sok másik, amit nem nagyon szeretnénk.

{Ez most nem hgrg-nek szól konkrétan, csak amolyan "éppen az eszembe jutott elmefuttatás.}

OK. bocsi… azt gondoltam, hogy ennél nem szükséges bővebb válasz (talán még a magyar nyelvtan szabályainak is megfelel):

-Milyen bővítményt javasoltok?

-membersonly

Attól eltekintve, hogy nem kezdtem nagybetűvel a mondatot és nem tettem pontot a végére :slight_smile:

Megpróbáltam azt a Hidepost-ot, de képtele vagyok úgy beállitani, hogyha nem regisztráltként nézem, irja már ki, hogy regizzek vagy lépjek be … :frowning: megint béna lennék? Valszeg.

varnyu: mit akarsz elérni? csak regisztrált felhasználó lássa az oldalt? Members only plugin. Ha nem vagy bejelentkezve akkor egy wp-login-ra irányít át!


'richardtechno' wrote on '2010-01-04:
Helló!

Az lenne a következő célom, hogy csak regisztrált tagok tudjanak le tölteni az oldalamon.


Milyen bővítményt javasoltok?
Én az user access manager-t használom erre a problémára.

András

én is :slight_smile:

hgrg: köszi, megpróbálom!


'András7777' wrote on '2010-01-05:
Én az user access manager-t használom erre a problémára.

András

András!


El tudnád küldeni nekem, vagy valahova feltölteni a nevezett program magyarosítását. Ahová felraktad sajnos már nem letölthető.


Köszönettel, Dávid.

SziasztokTudna valaki segíteni a user access manager beállításában?Eddig hideposttal rejtettem el a linkeket a nem regisztrált felhasználók elöl de olvastam, hogy elvileg ezzel a bővítménnyel könnyen megoldható a dolog mivel a hideposttal nem rejti el a teljes bejegyzést.Létrehoztam egy felhasználói csoportot, az olvasási és írási jognál kiválasztottam, hogy csak a csoporttagok, illetve a jogosultság hozzárendelésnél kiválasztottam a subscriber-t mivel nálam minden felhasználó feliratkozó státuszban van. A beállításoknál kiválasztottam, hogy teljes bejegyzések elrejtése - igen, de mégis megjeleníti a bejegyzést akkor is ha ki vagyok jelentkezve.

bejegyzés írásakor van egy kis “Access” doboz abban be kell jelölni…

Lehet vak vagyok de nem találom. Hol kellene lennie? A kategóriák, közzététel, szerző stb között valahol?

egy különálló doboz…

így néz ki elvileg:

Nekem valamiért nem jelenik meg.