Csak tagoknak extrával

Üdv,

Segítséget szeretnék kérni. Eddig a Piacassáról egyszerű volt diavetítést beilleszteni az oldalunkra. Most azonban, hogy “megszületett” a google+ és a picassa képtárak be lettek olvasztva a rendszerbe, az eddigi linkek már nem működnek. Ez így elég durva megoldás volt!

Az lenne a kérdésem, hogy a google+ képtárakból hogyan lehetne egy wordpress oldalba diavetítést beágyazni? Van hozzá esetleg plugin?

csak ötletelek:

regisztrációkat áthelyezni g+ra?(mondjuk én nem regelnék g+ra mert szocihub ellenes vagyok, kérdés miujság a felhasználóiddal, de pl akár fészre is átlehet ültetni szerintem)

vagy a képeket más tárolóra pl flickr?

de az igazi a saját tároló lenne, bár nem tudom hány giga képről van szó…

Köszi a választ. Át vagyok már helyezve a g+ra, a gond éppen ez, mivel az ott lévő albumokat nem lehet beágyazni. Kép meg nagyon sok van, szinte tele az 5 GB tárhely, ráadásul ezekből több van beágyazva a web oldalunkba, melyek most halottak.

Amióta mindenki közösségit akar játszani csak rossz irányban fejlődött a google, de a microsoft tárhelyszolgáltatása is.

Arra lettem figyelmes, hogy hiába használom a kódot, hogy csak bejelentkezettek láthassák az oldalakat és akik nincsenek bejelentkezve legyenek átirányítva a bejelentkező oldalra mégis van olyan felhasználó aki vendégként néz egy bejegyzést a wp useronline szerint. De hogyan lehetséges ez? Nem értem.

Ez melyik oldal?

Küldtem pü-t.

Válasz ment… ez van… ezért nem szeretem a cms-eket…