az “is_bbpress()” True erteket ad vissza ha egy bbpress(tehat nem wordpress) oldalon vagy. Ha egy valtozo meglete a kerdes, akkor a nativ “isset($valtozo)” vagy “empty($valtozo)” hasznalhato.
A kerdes masodik fele szerintem mar inkabb a buddypress hataskore. Ott letrehozhatsz privat csoportokat(group), amihez bbpress forum is csatolhato.
Csak egyet nem értek. Pofon egyszerű dolgot csináltam a bbpress.php elejére beirtam ezt:
echo "csak akkor kéne megjelenjen ha a bbpress plugint betöltöm ";
és bár hova is klikkelek ez oda van irva mindenhol az oldal tetejére…
HA a bbpress konyvtár index.php-jébe írom be ugyan ezt akkor semmi nem történik… Melyik az a fájl amelyik mindig lefut egy plugin lefutásakor ellenben ha nem fut a plugin akkor nem fut le? (Szándékosan nem bbpresst irtam mert erre azért máskor is szükségem lehet… ) nekem az index.php elég egyértelmű volt de nem nyert…
és bár hova is klikkelek ez oda van irva mindenhol az oldal tetejére…
HA a bbpress konyvtár index.php-jébe írom be ugyan ezt akkor semmi nem történik… Melyik az a fájl amelyik mindig lefut egy plugin lefutásakor ellenben ha nem fut a plugin akkor nem fut le? (Szándékosan nem bbpresst irtam mert erre azért máskor is szükségem lehet… ) nekem az index.php elég egyértelmű volt de nem nyert…
Működik az átirányítás, csak ezt az üzenetet kapom, ha vendégként próbálom olvasni az oldalt:
...
Ez azt jelenti, hogy azon az oldalon is atiranyitas van, ahova at akarsz iranyitani. (Redirect Loop) Tehat valamelyik feltetel nem teljesul. Ideiglenesen echo-z ki egy uzenetet a redirect helyett es ha azon az oldalon is megjelenik, ahova a latogatot kuldened akkor valami nem stimmel.
Ahova átirányítanék az csak egy sima oldal lenne. Jelenleg egy mondat szerepel benne, hogy üdvözöllek az oldalon. Annyi, hogy csináltam egy sima oldalt, semmi link semmi sincs rajta és ennek az oldalnak a linkjét adtam meg az átirányítási célnak.
Csak egyet nem értek. Pofon egyszerű dolgot csináltam a bbpress.php elejére beirtam ezt:
és bár hova is klikkelek ez oda van irva mindenhol az oldal tetejére.... :(
HA a bbpress konyvtár index.php-jébe írom be ugyan ezt akkor semmi nem történik.... Melyik az a fájl amelyik mindig lefut egy plugin lefutásakor ellenben ha nem fut a plugin akkor nem fut le? (Szándékosan nem bbpresst irtam mert erre azért máskor is szükségem lehet... ) nekem az index.php elég egyértelmű volt de nem nyert...
és bár hova is klikkelek ez oda van irva mindenhol az oldal tetejére.... :(
HA a bbpress konyvtár index.php-jébe írom be ugyan ezt akkor semmi nem történik.... Melyik az a fájl amelyik mindig lefut egy plugin lefutásakor ellenben ha nem fut a plugin akkor nem fut le? (Szándékosan nem bbpresst irtam mert erre azért máskor is szükségem lehet... ) nekem az index.php elég egyértelmű volt de nem nyert...
Ahova átirányítanék az csak egy sima oldal lenne. Jelenleg egy mondat szerepel benne, hogy üdvözöllek az oldalon. Annyi, hogy csináltam egy sima oldalt, semmi link semmi sincs rajta és ennek az oldalnak a linkjét adtam meg az átirányítási célnak.
tovabbra is csak azt tudom mondani, hogy "echozd" ki. A redirect sort ideiglenesen kitorlod es beirsz valami ilyesmit:
echo "most iranyits at";
Ha ez az uzenet azon az oldalon is megjelenik, ahova at akarod iranyitani a felhasznalokat akkor valami problema van a feltetelekkel.
echo "most iranyits at";
Ha ez az uzenet azon az oldalon is megjelenik, ahova at akarod iranyitani a felhasznalokat akkor valami problema van a feltetelekkel.
szoval miert akarod a plugin file-t szerkeszteni? a functions.php ugyanugy lefut minden oldalon.
Mert pont nem az a célom hogy minden oldalon lefusson hanem az hogy CSAK az adott plugint meghívva fusson le... kutyát nem érdekli pl hogy az események megjelenésekor be van e jelentkezve de ha már fórumot akar olvasni akkor érdekel.
Közben azt találtam ki, hogy átirányítom a nem tagokat a bejelentkező képernyőre, így a vendégek végképp nem látnak az oldalból semmit sem. Végül is ezt akartam elérni.
ok meg1x elmondom, de mar kezd kicsit farasztani a dolog.
NE szerkezd a plugin file-t ha nem ertessz hozza. En nem vagyok bbpress szakerto, ez a fuggveny a dokumentaciobol van es nekem nem dobott semmilyen hibat a functions.php-bol.
Ha neked nem mukodik, az azert van mert valamit rosszul csinalsz. peldaul ha a pugin elejen hivsz meg egy olyan fuggvenyt amit a maga a plugin definal akkor ne csodalkozz, hogy hibat dob.
Elhiszem hogy fáraszt, engem is hidd el, pláne hogy alapvetően egy pofon egyszerű dologról van szó… Egyébként most hogy újra átolvastam most jöttem rá hogy hova kell beírni, mert ezt eddig senki nem említette csak #36-ban Robertooo, hogy “a sablonom functions.php-jének a legelejére” kell írni a scriptet. Ettől függetlenül!Ha oda írom akkor sem működik ahogy kellene, illetve mindig azt írja ki, hogy “EZ NEM BBPRESS OLDAL” akkor is ha éppen a bpress forumban ugrálgatok… azaz nem működik ez a függvény…