Csak regisztrált lássa a bejegyzést

Ne haragudjatok, de nem tudtam milyen címet adjak meg.Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e az, hogy csak az lássa a bejegyzéseket aki regisztrált?Előre is köszi a válaszokat


Code:

csere erre:

Code:


Köszi szépen, hogy segítesz… De keresem mindenhol és egyszerűen nem lelem. Melyik php-ban keressem?

én kérek elnézést.

a sablonod fájljai között keress rá.

Hát bocsi de nem nagyon boldogulok… :frowning:

Egy ilyen részt leltem csak a single.php ban:

Quote:

if (function_exists('wp_list_comments')) {


comments_template('/comments.php', true);


}


else {


comments_template('/comments-old.php');


}

az ugyanaz.

elé rakd be eztCode:


utána meg ezt


Code:

vagy az első kódot a comment.php elejére és a másodikat a végére...

Jó köszi megcsináltam… Most az van, hogy még mindig látni a bejegyzést csak kommentet nem lehet írni ha ki vagyunk jelentkezve… :slight_smile: Ötlet?

mi a sablon neve?

csak be kellett volna írni a G-behttp://wordpress.org/extend/plugins/registered-users-only/

Köszönöm a segítséget. :slight_smile:Sajnos így sem jó amire gondolok. Így igaz nem látja a bejegyzéseket aki nincs regisztrálva, de csak a wp-login-ig engedi. Én végülis olyan megoldást kerestem, ami beenged az index-be és úgy nem lehet látni a bejegyzéseket. Remélem értelmesen leírtam… :smiley:

Ja és itt a téma amit használok: http://www.ezwpthemes.com/templates/movie-theater.html

Ilyesmire gondolsz?

http://digitaltheory.extra.hu/

itt a “Readings” alatt publikált rész csak bejelentkezetteknek elérhető.

Igen ilyesmire gondolok… :smiley:Ez tökéletes lenne.Remélem tudsz segíteni.

http://jaypeeonline.net/wordpress-plugins/wp-member/http://www.google.hu/search?q=wp+only+members&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

Oooh köszönöm szépen. :smiley: Probléma megoldva.

Győző megoldása egyszerűbb - én a kódban turkálva csináltam :wink:

Persze Zoli! Mert Te értesz hozzá, én meg csak beszélek róla. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:


'Farkas wrote:

Persze Zoli! Mert Te értesz hozzá' date=' én meg csak beszélek róla. :) :) :)[/quote']

Hehehe :) Hát, nagyon nem így értettem: Te ésszel keresel, én meg nekiestem, mint bolond tehén... ;)

Viszont most nézem, hogy a plugin az egész blogot lezárja, az én megoldásom viszont csak egy adott oldalt. Nem látok olyan beállítást, ami egyetlen oldalra korlátozza a regisztráltak számára elérhető tartalmat.

Mert a feladat az volt, hogy a “bejegyzéseket”, nem pedig a “bejegyzéseket egy adott oldalon”. :slight_smile:Utóbbi esetben rá sem mozdultam volna… A kódok 89%-a még olyan magas nekem, mint a zsiráfnak a farzseb… :frowning:Amúgy pedig az ilyen kérdések logikáján szoktam elgondolkodni:
  • ha nyitott a honlapom/blogom, azaz a nagyvilágnak szól, akkor miért kell elrejteni az összes bejegyzést? Akkor még sem nyitott.
  • ha zárt, azaz a szűk ismeretségi körömnek, vagy egy szakmai körnek szól, akkor miért nem használom a WP-alapkapcsolójának kikapcsolását, hogy “Bárki regisztrálhat”? És - mondjuk - mellé teszek egy “Meghívóval” bővítményt.
  • ha vegyes jellegű az oldal, akkor létrehozok egy menüpontot “Csak tagoknak”, ami egy aloldal, vagy aldomain, ahova felteszek még egy WP-t, csak tagoknak való belépési joggal (a WP-Memberen kívül vannak más bővítmények a szigorúbb beléptetésre), a keresők elől is elzárva, és akár két holt ellentétes tartalommal is működtetem a két oldalt, kielégítve az általános és a szűkebb igényeket.    Azért számomra a publikáció nem a saját íróasztalom fiókjának történő írást jelent alapvetően, még, ha néhány darabot oda is teszek - akár az illetéktelen szemek elől (használom a bejegyzés jelszavazását), akár csak azért, hogy el ne feledjem, hogy ilyen is van. :slight_smile: